Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - feniks75

Страници: [1] 2 3 ... 21
1
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 20 Октомври 2021 18:55:43, Сряда »

Моята практика амулет с руни
Първо -избирам желание с реалистична и конкретна цел със срок на действие.
Второ -определям конкретната руна отговорна за това действие.Според моята преценка.В нета има много противоречива информация.Водя се от моята интуиция.
Трето-определям видът на енергията и начинът за активиране на руните.Това са четирите стихии/земя,огън,въздух и вода/.
Четвърто-Сам си намирам дървото и режа го за производството на заготовка.Благодаря на дървото и местността.
Пето -следва шлайфане и полиране докато ми хареса на мен.Никак не съм сръчен стига на вас да ви хареса резултата.С пирограф  изпсвам руните или конкретната формула.
Шесто-активиране на руните с биологичен носител.От малкото ми опит разбрах,че изписването със слюнка има ефект,но слаб.Изписването с кръв има силен и моментален ефект.
Седмо-Ритуал за активиране.Знам,че ритуалът е патерица в магията.Ритуалът ми помага до там,че в началото да имам по силно волево действие.С течение на времето започнах да визуализирам целият ритуал в умът ми.
Осмо-същинското действие.Силно вдишвам и насочвам вниманието/енергията/ си от първа чакра до седма чакра.
Мисловно привличам руната от амулета върху кристалът/елемента земя/.Насочвам поток от енергия към руната и тя изкристализира.Цялата руна беше изградена от кристали.Тава се повтаряше и върху  огъня така тя пламваше ,върху ароматна пръчица започваше да пуши,върху водата руната ставаше водна.С течение на времето успях дори да ги разделя мисловно на посоки/изток,запад,север,юг.Не мисля,че стихията има конкретна посока от светът.Създавам мисловна върхушка-торнадо около цялата тази конструкция.В началото беше слаба и бързо се губеше,но после успях да я задържа и да я концентрирам в светеща топка над амулета.Мисловна я пусках  със сила върху амулета с изписаните руни.При сблъсъкът получавах леко трепване на умът.В момента практикувам да го правя дори в леглото  преди да заспя. [wizard]
Цеци ще каже ,че е много сложна ,но тя е моя и при мен действа.
Благодаря ви,че съм с вас.

2
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 17 Октомври 2021 19:08:35, Неделя »
Днес завърших срокът за изучаване на руната Дагас.Тя символизира пробив,трансформация.Тя е последната от 24-те руни   от старшият футарк.За близо половин година се стремях да анализирам обстоятелствата,фактите и събитията около мен.Често руните ми се показваха и напомняха за себе си.Други бяха доста трудни за мен.Често получавах събития в обратната им страна.Разбиха се много парадигми.Усещам и трансформация на умът ми.Сринаха се много илюзии благодарение на този сайт.Вече съм на нов път и той ме чака.Магията е необятна.
Умът конструира замисъл действие във вид на знак/руна/.Визуализирането на мисълта "облича"тази руна с енергия.Стихиите концентрират тази енергия ,като кондензират определен вид усещания,мисли творчество и материя.
Благодаря ти Дагас

3
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 10 Октомври 2021 09:52:48, Неделя »
Мина една седмица в изучаването на руната  Ингуз.Тя означава плодородие.Трябва да видите плодовете на трудът си.Трябва да видите какво сте посели и какво ще ожънете във вашата реалност.Това е и нуждата да се засее земята.В съзнанието да се зесеят мечтите за да няма плевели.Вие решете какво ще засеете на вашата "земя".Това е кръстопът на съзнанието.Резултатите ,които получаваме трябва да се анализират-добри,лоши и дори отсъствието им.Казват,че тя е универсална добра руна само,че в този период нищо не ми се получи както трябва.
Благодаря ти Ингуз.

4
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 3 Октомври 2021 09:28:48, Неделя »
Измина времето за изучаване на руната Отал.Руната Отал идва от датски "отец".Означава наследство/земя,къща,имот/.Искам обаче да разгледам наследството в друг аспект-духовният.Какво ние получаваме от предните поколения и какво ние ще оставим след нас.Всички ние искаме да дадем и получим добър старт в живота,здраве и знание.
Осмислих какво аз получих като наследство.Получих желание и страст към знанието.Баща ми насърчаваше всяко желание знание.Четенето на книги беше висша цел.Както казваше това е катарзис за душата.Тава,което не наследих от него е практиката.Не ме научи как да се защитавам,как да строя,как да изкарам пари.Явно това беше моя задача да науча.
В работата ми шефът ми даде възможност да направя проект за реконструкция на избата по европроекти.Ако мине този проект ще остане и нещо от мен.
Благодаря ти Отал.

5
СВОБОДНА ЗОНА / Re: За любовта, връзките и още нещо...
« -: 1 Октомври 2021 10:45:33, Петък »
blado72,мисля,че този форум е сериозен и компетентет относно магията и трябва да спреш с тези фантазии.Пиши фантастика,илюстрирай комикси,играй игри .Явно тук ти е силата.Мисля,че се посмяхме достатъчно и е време да спреш друже.

6
СВОБОДНА ЗОНА / Re: За любовта, връзките и още нещо...
« -: 1 Октомври 2021 10:37:02, Петък »
Вечер секса започва около 22 чеса
Вече знам кога да ходя във Варна.Понеже съм много близо до Варна около 50км се нагърбвам с тежката задача да проверя и докладвам във форумът за тези сексове.

7
СВОБОДНА ЗОНА / Re: За любовта, връзките и още нещо...
« -: 29 Септември 2021 21:25:12, Сряда »
В миналото злите магьосници по често измъчваха хората и даже имаше убийства. С времето обаче нещата се успокоиха и вече злите по рядко измъчват хората, а добрите успяват да помогнат на все повече от тях.
Ти на колко години си друже.

8
СВОБОДНА ЗОНА / Re: listentothewild, чрд
« -: 29 Септември 2021 12:08:55, Сряда »
Чрд,Лисънтудъуайълд нека потокът от щастие  се движи към теб.И да почерпиш в барът.

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: За любовта, връзките и още нещо...
« -: 29 Септември 2021 10:12:16, Сряда »
blado72 ,друже абе ти си цял филм. 8) .Разкажи повече за тях. [shok]

10
Сфинкс /23 октомври – 30 ноември/

Студен, разсъдлив и хитър, сфинксът скромно се опитва да прецака другите. Ако успее да спести някакви пари, много се радва, тъй като една от основните черти на този знак е силната привързаност към парите.
Брей,това сякаш за мен са го писали.Баща ми беше холерик и бързо избухваше и така беше  много уязвим.Това ме накара да бъда разсъдлив , хитър и скромно да прецаквам опонентите си.Най вече за  парите е вярно.Аз живея скромно макар,че разполагам.Парите ми дават някаква илюзорна сигурност. [shok]

11
СВОБОДНА ЗОНА / Re: За любовта, връзките и още нещо...
« -: 27 Септември 2021 10:03:58, Понеделник »
Щом теглят от душата ми дух и слагат върху техните души от този дух

Трябва да ги спреш на всяка цена  да дърпат "дух от душатата ти",че няма да остане за бъдещата ти приятелка.

12
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 24 Септември 2021 19:00:08, Петък »
Измина времето в изучаване на руната Лагуз.Свързват я с женското начало.Дословно означава вода символ на потокът.Интуицията включва усещане и емоции.Енергиен поток от сила и знание.Движение на енергия към определена цел или събития.Потокът от вода е пречистващ.
В личен аспект разбрах,че силата на руните е в енергийният поток ,който ние изпращаме .Той трябва да е системен и и насочен.Нищо не става с махане на вълшебна пръчка.Когато хвърлиш камък във водата  появяват вълни,но те затихват.За да промениш посоката на реалността ти са нужни много "камъни" и много време за "хвърляне".
Сънувах забързани потоци от от хора .Движеха се по елеватори в посоки нагоре  и надолу.Над тях имаше движещи се потоци от техните ,усещания,чувства и емоции.Не можах точно да ги оприлича ,но бяха с различни цветове.Най-силно бяха изразени зеленият,червеният и жълтият цвят.Аз обаче стоях  статичен и неподвижен.
Благодаря ти Лагуз. [taunt]

13
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 12 Септември 2021 15:10:52, Неделя »
Днес мина една седмица с руната Маназ.Руната Маназ означава "човек" .Човек в центърът на социумът.Човек не е сам на земята  и той живее между други хора и други светове /минерален ,растителен и животински/.Именно тази руна символизира тяхното взаимодействие.Важното за човек е неговата мъдрост и себепознание.Човек трябва да намери своят път,защо е дошъл и какво трябва да научи и да свърши.
В личен аспект този период съм гроздоберна кампания и ми е много натоварено.Много от нещата правя машинално.Не гледам риалита ,но тази седмица не мога да се откъсна от "Игри на волята".Човешкото тяло наистина е уникално.Физическа сила свързана с волево действие ни прави наистина уникални.От години минавам през кварталният магазин да ударим по бира след работа и там забелязах,че оградата на съседният имот е под форма на руната Маназ.
Благодаря ти Маназ. [victory]

14
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневника на feniks75
« -: 4 Септември 2021 08:09:34, Събота »
Днес завършвам едноседмичното ми обучение с руната Еваз.След свързването на мъжкото начало Тайваз и женското начало Беркана се появява руната Еваз.Символ на растеж и приятни промени.Способността да се намира мъдрост,като се общува на други нива.Процес на познание.
При работата ми със стихиите разбрах,че това са енергии в" не чист" вид.Понеже стихийното пространство се образува от съответните носители ние хората то често е замърсено.Например за вземем стихията въздух .С въздух ние олицетворяваме всички наши мисли.Милиони от потоци наши  мисли.Мисли от хора съзидатели до хора унищожители.За да я получим в "чист" вид ние трябва да я филтруваме.Тази "нечистотия" са нашите страхове,притеснения,морални и обществени догми.За мен са вид блокажи. [taunt]
Благодаря ти Еваз.

15
БЪЛГАРСКА ТРАДИЦИОННА МАГИЯ / Re: Български легенди
« -: 2 Септември 2021 21:06:38, Четвъртък »
Споделяй те де.Знанието не трябва да е скрито. [shok] Много интересно. [shok]

Страници: [1] 2 3 ... 21