Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - MerryMateus

Страници: [1]
1
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневникът на Мери
« -: 19 Януари 2022 10:41:53, Сряда »
Супер ценен съвет, благодаря! Явно емоцията е свършила работата, защото желанието ми от първия сигил стана, а първото и представа си няма, че трябва да се изпълнява. [unsure]

2
ДНЕВНИЦИ / Re: Дневникът на Мери
« -: 19 Януари 2022 00:00:46, Сряда »
Благодаря за включването, Соломон!
Не знаех, че начинът на изпращането на сигил е от значение. Първият път, когато ми стана много леко и отпуснато, използвах потапяне в студена вода. Вторият път използвах кихане. Може да е смешно, но четох, че може и така. Има разлика и в други детайли. Например, първия път създадох и изпратих сигила вечерта, след продължителна вечерна автомобилна разходка, по време на която се подготвих и настроих за това, което ще правя. Идеята за втория сигил дойде спонтанно на другия ден заради проблем, който отдавна и всячески се опитвам да реша. В един момент просто преливах от нетърпение да направя този сигил, а нерешеният проблем да ми се махне от главата. Създадох сигила с цялата енергия на негативите, трупани две години и го изстрелях. След това се почувствах така, сякаш цял ден съм орала и копала. Полежах малко, като гледах тавана и ми просветна.Това е в общи линии.

3
ДНЕВНИЦИ / Дневникът на Мери
« -: 18 Януари 2022 19:19:41, Вторник »
Здравейте!
Съвсем нова съм тук и напълно начинаеща. Започвам дневника си с конкретен въпрос. Имам две изстрелвания на сигли - вчера и днес. Няма да покажа точно тях, защото да твърде лични, но следващите обещавам да покажа. След изстрелването на първия сигил усетих приятна умора, но след днешното ми стана много отпаднало, заболя ме главата и се наложи да легна.
Някакви идеи защо се получава така и как да го предотвратя вбъдеще?
Предварително благодаря за отговорите!

4
МАГИЯ / Re: Зареждане с енергия
« -: 17 Януари 2022 01:27:34, Понеделник »
За мен на първо място е тишината. Силният шум, врявата просто ме влудяват. След това идва разходката привечер в зимната гора и на трето място е водата - плуването в басейни или в морето или стоенето близо до езеро, река, водопад.

Страници: [1]