Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Solar

Страници: [1] 2 3 ... 11
1
МИСТЕРИИ / Re: Как да успеем да видим аура?
« -: 22 Ноември 2022 19:03:11, Вторник »
След толкова много взиране в екрани, като погледна хората, всичките са със сини аури.  [lol]  Някой да ми разтълкува какво значи това  :::)

2
Здравей и добре дошъл! [yu]


Относно сигилите, моите практики също не са се увенчавали с кой знае какъв успех досега. Лично при мен може да се дължи на факта, че креативността ми, ако изобщо имам такава, е доста закърняла и в съотношение с натурата ми на перфекционист се оказва, че е фатална комбинация за сигилови рисунки. Тези драсканици на листа ме подлудяват и никога не стигам до вариант на сигил, който да ми харесва. Пък ако ми харесва, не мога да го "забравя", което, доколкото съм наясно, е ключово при тези практики.
Но ако просто си запиша нещо на лист - било то изречение, било то ключова дума, и го изгоря - ми, получава се. Не е сигил, но пък съм открила, че ми върши работа. (Ако това си има точно наименование, просветлете ме.)

3
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Имам ли направена магия, част н-та
« -: 3 Октомври 2022 17:00:08, Понеделник »
Здравейте, Миранда!
Много добре ви разбирам, защото аз самата съм била в подобна ситуация.
Аз го свързвам със страх от непознатото, който може да не е осъзнат. Свикнали сме с определен човек, знаем му и лошото, и хубавото. Дори когато причините да се отдалечим от този определен човек в живота ни са многобройни, липсата му се усеща...Тогава започва и премислянето - отново и отново, където ние сами започваме да се убеждаваме, че не ни е било всъщност толкова зле - помним главно хубавото.
Ама струва ли си да живеете живот, в който постоянно някой ви прави нещастна? Защото в момента, в който вие се върнете при този човек, всичко започва постарому. Представете си от колко много прекрасни хора се лишавате само за да задържите един, който не полага усилия в отношенията си с вас.


Съветът ми е да си изясните всички причини, поради които връзката с този човек не работи, и да не ги забравяте. Никога. Отделили сте му достатъчно време, в което той е можел да работи с вас, а не срещу вас. Той не го е направил, което говори повече от каквито и да е обещания. След това го премахвате от живота си - ще излизате с приятели, ще ходите на кино, театър, на разходки, на срещи с други мъже, ще пътувате, ще се смеете. Ще живеете живота си и ще се правите щастлива, защото щастието ви зависи от самата вас.
Ще има моменти, в които ще се връщате назад, но и те са до време.


Не ви трябва магия, за да осъзнаете, че и вие заслужавате да сте щастлива, нито ви трябва магия, за да започнете да бъдете щастлива.

4
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Имам ли направена магия, част н-та
« -: 1 Октомври 2022 23:02:39, Събота »
Здравейте!Нямате направена магия. За сметка на това мъжът Ви го тресе яко критическата и иска да се изживява като млад жребец. По всяка вероятност вече има друга в живота му.Съжалявам, че Ви поднасям толкова жестоко фактите, но истината не винаги е лицеприятна.


Благодаря Ви за бързия отговор!
Не мога да проумея как е възможно с лека ръка да загърбиш всичко, обяснявайки ми, че няма друга. Просто искал да е свободен.
Да разбирам, че нищо не мога да направя по въпроса? Няма възможност да се вразуми?
Радвайте се, че ви е освободил от присъствието си. От това, което описвате, изглежда, че или не е държал на вас и семейството, което сте изградили с него, или има огромни проблеми с комуникацията. Във всеки случай вие излизате печеливша от ситуацията. Един проблем по-малко. Нито му се чудете на идеите, нито търсете логика в действията му - нямат логика.
Човек, който наистина ви обича, не би се поставил в позиция да ви изгуби. Оттук насетне си е негов проблем какво прави, къде, с кого. Вие живейте живота си и бъдете щастлива, защото щастието съвсем не се ограничава до един човек.
Имам един много любим цитат за такива моменти: "Понякога животът е като черен тунел - не винаги успяваш да видиш светлината в края на тунела, но ако продължиш по него, ще се озовеш на едно по-добро място."

5
ЗА САЙТА И ФОРУМА / Проблем с форума
« -: 25 Септември 2022 18:02:38, Неделя »
Здравейте!


От някакво време насам периодично имам един и същи проблем с влизането във форума. Ще прикача снимка на това, което ми излиза, когато отварям страницата. Факт е, че е периодично, но не знам какъв точно е проблемът и затова се обръщам към вас. На мен единствено ли ми се случва и какво е решението? Защото си трия хисторито в браузъра, но то си седи по същия начин. Не съм много сигурна какво трябва да направя, че да го предотвратя.


Това го пиша от лаптопа, където досега не съм срещала този проблем. Изглежда, че само от телефона се получава така.


П.П. Не съм си сбъркала паролата.

6
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 17 Септември 2022 00:36:17, Събота »
С най-голямо удоволствие, Либричке! [cvete]

7
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 11 Септември 2022 22:31:09, Неделя »
Йеййй, стана. Ето още една в моя любим цвят.

8
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 11 Септември 2022 22:30:16, Неделя »
Още един опит да ги кача

9
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 11 Септември 2022 14:17:15, Неделя »
Намерих много хубав щанд за метли и вещерски шапки, ама не мога да ги кача снимките, защото са много големи  [umnik]


Намира се до Борисовата на един базар, така че заповядайте [wizard]

10
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Привличане
« -: 31 Август 2022 19:17:11, Сряда »
Чувстваш ли се уязвима, когато си кажете "чао" с приятелите и продължиш сама?
Дори и да се чувствам уязвима, не мисля, че е осъзнато. Освен ако не е късно вечер, тогава със сигурност се чувствам - да, ама не го усещам иначе. Такива срещи, обаче, ми се случват по всяко време на денонощието.

11
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Привличане
« -: 31 Август 2022 16:47:53, Сряда »
Благодаря ти, Либра, за отговора.  [cvete]
Въпросът е, че не осъзнавам какво излъчвам. Защото за себе си съм човек, който не е огромен фен на уличните запознанства, а и не смятам, че излъчването ми крещи "заговори ме". Разбира се, винаги подхождам с приятелски тон, когато това се случи, което може би ми изиграва лоша шега.
Но нещо, което съм забелязала е, че в момента, в който се разделя с приятелска група, независимо дали е за кратко, тогава най-често идват при мен.

12
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Привличане
« -: 28 Август 2022 13:34:03, Неделя »
Има такъв момент, когато нещо в нашето поведението привлича точно определен тип реакция у другите хора. Но дали и сега случаят е такъв, поне аз не мога да преценя.
Благодаря, Химера, за потвърждението. Като се замисля, това нещо винаги е било така. Спомням си случка отпреди няколко години, да съм била на не повече от 13, 14 години. Аз и моята приятелска компания много обичахме да се разхождаме и го правехме всеки ден. В случая половината вървяха отпред, а другата половина отзад, включително и аз, а навън пълен мрак. Отсреща ни идваше един човек, който мисля, че беше психично болен. Подмина първата половина, а от втората се залепи точно до мен, за да ме пита разни работи. Хвана ме за ръката и тръгна да се приближава. Аз, каквато съм бъзла, толкова се уплаших, че ударих най-бързия си спринт в живота. Но после всички ми се подиграваха, че от цяла група, точно при мен е дошъл. Явно ми има нещо.

13
СВОБОДНА ЗОНА / Привличане
« -: 27 Август 2022 23:26:33, Събота »
Здравейте!
Отварям тази тема, защото имам въпроси.
На някой случва ли му се да привлича странни хора около себе си? Защото всичките ми приятели ми казват, че само аз привличам лудите хора в нашата компания, което май започвам да го вярвам.
Днес на село има празник. Въобще не смятах да излизам надолу, защото нямам много приятели, с които да ми е приятно. Също така, в последно време самоувереността ми доста страда и идеята да съм сред много хора, които да ме виждат, ми носи тревожност. Така че избягвам да ходя на пренаселени места.
Както и да е, реших да отида да си взема палачинка с шоколад, защото формите се поддържат със захар (шегувам се, разбира се😅) (не е лъжа всъщност).
Тъкмо си взех палачинката и се запътих към вкъщи, когато едно момче дойде да се запознаваме. Няма да споделям много неща, но това бяха най-лудите 2 часа в живота ми - и в добър, и не чак толкова добър смисъл. Мисълта ми е, че такива тип хора са много далеч от мен, но не знам защо от всичките ми по-близки приятели, все за мен се хващат. Аз ли излъчвам нещо? Супер приятелски ли изглеждам, че се хващат да ми говорят? Или изглеждам много невинно, което им дава кураж? Не знам, ама започвам да се страхувам в какви ситуации мога неволно да се набутам, а не е като да мога да направя много, ако започне да се случва нещо много страшно(това с Либра сме си го говорили).

14
Много хубаво ни беше. Ама някой ще рече, че сме били на плаж с Либра, а не на разходка...така съм изгоряла. Не знам Либра има ли да докладва някакви щети... [devil]

15
Ами ако вземем тези двама наши представители на двата пола които уж са само приятели и ги оставим на самотен остров, примерно... какво ли би последвало предвид факта, че до голяма степен оцеляването им ще зависи един от друг. Точно след няколко години въпросния остров ще гъмжи от братовчеди.
Никога не бих могла да бъда обективна, но мисля, че и при такива обстоятелства бих могла да си запазя само приятелството.  [lol]

Дори и да съм харесвала някой мой приятел много, веднъж отхаресам ли го, не мога да изпитам такова привличане отново.
 
И без това всички сме братовчеди..... заради тия двамата - Адам и Ева!  [unsure]

Тази дедукция не ми харесва  [unsure]

Страници: [1] 2 3 ... 11