Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Toxik83

Страници: [1]
1
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Магически способности
« -: 8 Август 2023 17:38:12, Вторник »
Здравейте отново! Скоро не съм писал във форума по лични причини.Това,което ме накара да ви пиша днес е,че разни познати ми бяха казали,че имам магически способности и то доста силни.Аз вярвам,че всеки има такива и може да ги събуди.Вярвам на вас повече отколкото на всички тях взети заедно.Ще се радвам да ми кажете мнението си дали е така както смятам и евентуално ако има начин да се провери за човек.Благодаря предварително!

2
МАГИЯ / Гледане за помощ
« -: 26 Януари 2023 19:02:41, Четвъртък »
Здравейте! Скоро не съм писал, но се занимавам с руните... Отделно съм в депресия заради смърт в семейството...Може ли да помоля някой от вас да хвърли карти за мен? Опитвам се да разбера защо ми се случва съдбата ми- на 40 години съм, вече без жив родител , преди това проблеми с баща ми...Сигурен съм, че има хора по зле и от мен, но се чувствам състарен от толкова проблеми на моите години...Благодаря!

3
МАГИЯ / Ефект на магията върху съдбата на човека
« -: 20 Ноември 2022 10:14:37, Неделя »
Здравейте! Искам да ви питам как ви се е отразила употребата на магия в личен и/или професионален план...Имам предвид до колко голяма е цената,която се плаща евентуално при използването на магия? Наясно съм с принципа да не се вреди, но случвало ли ви се е,ако помагате на близки или чужди после на вас да ви се случват неприятни събития?

4
Здравейте! Аз съм Ангел на 39.От дете се интересувам от магии и окултното и до преди 3 месеца съм гледал на Таро с различен успех.Спрях поради семейни причини.Докато прочетох мнението на Shadow за управление на енергията смятах, че с ритуали се концентрира и насочва енергията в определена посока, но явно съм грешал.Затова създадох тази тема като по-опитни да предложите ефективни.Благодаря!

Страници: [1]