Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Cernunnos

Страници: [1] 2 3 ... 5
1
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Бар "Таласъми, вампири и други твари"
« -: 4 Декември 2023 01:55:09, Понеделник »
Аз намирам в изкуството утеха... а иначе депресията е липса на смисъл и посока.

2
Брато, недей така... че то тръндамуняк е разговорен лаф на думичката "трандамия". А това ще го оставя на гугъл да обясни какво е, че е профания! Та, ако тръгна да се мажа със сок от тръндамуняк, било и то по пълнолуние... констипацията ще ми е най-малкият проблем!  :)) :)) :))

3
Здравей, Сехмет. Благодаря за бързия отговор! Не се бях замислял за родовата памет. Сега като обърна внимание наистина и дядо ми и баща ми са с някви странни и грозни носове. Ще ги попитам дали и те не са имали приятелки злобни волейболистки. Има логика в това, защото съм чувал, че децата плащат за греховете на родители и роднини надолу по рода. Трябва да и простя на бившата, защото не искам и моите деца да са с цъфнали носове. Ужасно е, ако всичко наистина се повтаря. Само като си представя като се събираме родата какво ще е. Някакво фрийк шоу... изкривени, наритани от живота влъхви. Брутални таласъми. Не, не, права си. Ще и звънна днес да се видим за да и кажа, че и прощавам и искам да се съберем отново. А относно сока от тръндамуняк, да продължавам ли да се мажа?

4
Здравей, Сехмет! Надявам се да ми помогнеш, усетих надеждност в нещата, които си написала. Преди месец се разделих с приятелката ми. Причината за раздялата е банална.. Играхме волейбол с приятели. Тя беше от противниковия отбор, в един момент разиграваха топката в тяхното поле и тя скочи и направи забивка. Пръсна ми носа. Уцели ме сякаш нарочно. Започна да се смее и аз се почувстваш много унизен. След като останахме двамата и казах, че не може така да се държи с мен и се разделих с нея. А тя на тръгване в злобата си, а може и от безсилие ми каза, че си го заслужавам и че сега поне съм бил вече по-малко грозен с този "засукан нов нос". Както и да е. Визуално вече почти не си личи, но болките не утихват, а и сънувам страшни кошмари с нея. Това ме накара преди седмица да отида на врачка и тя ми каза, че бившата ми приятелка ми прави черни магии и ми праща много негативна енергия умишлено. Заръча ми да спя с бял кварц под възглавницата против лошата енергия, а за носа ми забърка някаква странна отвара от билка, за която не съм чувал - тръндамуняк. И така, от една седмица спя с този кристал и си мажа носа със сок от тръндамуняк... но уви ефект няма никакъв. Даже кошмарите се засилиха и носа си ме боли все така. Възможно ли е тази врачка да е измамник и какво ще ме посъветваш да направя? Благодаря предварително!

5
Да, за това си права  [yes]

6
Напротив... за съжаление на съвестните винаги връзкарите биват избирани пред кадърните и способните... та нали затова са връзкари

7
ТЪРСЯ ПОМОЩ / Re: Имам нужда от вашата помощ!
« -: 11 Февруари 2023 15:53:23, Събота »
Здравей, Spirit
Това, което ще ти напиша е изключително важно. Имаш магия и тя е една от най-жестоките познати на човечеството. Готви се за раздяла и със сегашната си приятелка. Положението ти във професионален и емоционален план е катастрофално... дотук лошо. Сега, искам много добре да прочетеш и осмислиш това, което ще напиша. Магията и обаче си има пробойна и тя дори не подозира за нея тъй като не е толкова добре запозната с тези неща колкото нас тук в този форум. Добра е, но не достатъчно. Направи каквото и ти казвам и животът ти лека полека ще започне да се оправя. Нищо не искаме от теб освен това, което ще прочетеш да си остане между нас. Не трябва никой да знае, нито твои приятели, нито дъщеричката ти.. никой, иначе ще се развали нашата магия.
Магията на бившата ти си има минус и той е, че ако  спреш да вярваш в нея, тя просто спира да работи. Наистина е толкова елементарно! Усещам, че при теб ще е трудно обаче, затова ще прибегнем до един простичък ритуал. Избираш си час, когато оставаш насаме. Не трябва никой да те вижда и да знае. Вадиш една обикновена свещ и я палиш. Концентрираш погледа си върху нея и си повтаряш - " Злата магия напуска тялото ми!" Това по минимум 15 минути на ден. Спираш с ритуала когато усетиш как злото те напуска и се влива живот. По която и част на денонощието да го правиш аз ще усещам и ще изпращам помощни сили към теб чрез огъня. Ще чувстваш с всеки изминал ритуал как се вливат помощни сили и започваш да придобиваш все повече самоконтрол и свежа енергия.. докато магията на бившата ти се изпарява и става все по-слаба и несъстоятелна. Но както казах, жизненоважно за да сработи нашата малка интервенция е да вярваш с цялото си сърце, че ти ставаш по-силен, а нейната магия няма сила и те напуска!!!
След около седмица би трябвало да започнеш да усещаш промяна в себе си. За да се изчистиш и излекуваш напълно ще са нужни минимум 60 дни дисциплина и воля от твоя страна. А през това време искам от теб да наблегнеш на комуникацията с приятелката си, като тя трябва да бъде непринудена и лишена от мисли и теми свързани с бившата ти. Хващаш и си намираш работа и няма да я загубиш. По време на работа оставяш всички мисли за всичко и взички на прага и вкарваш 100% от себе си на работното място. Искам те концентриран и събран. Дъщеря ти има нужда от стабилен и мъжествен баща!


Започвай

8
Няма такова нещо, душа... Просто за да действат такъв тип "магии" (а именно внушения) е нужно да ЗНАЕШ и ПОВЯРВАШ в тях... оттам и внушения, а не магии. Това дето са му дали да пие или изяде цикъл и той се е омагьосал.. Ще ти кажа какво са му дали. Някоя му е дала да го яде това там откъдето излиза цикъла, а тоя явно си хапва редовно. За да се развали "магията" е нужно някоя друга сладурка да му даде да хапва и на него да му хареса повече... ето така се случва с мъжете, лесно е! Дадох ти рецептата, ако си схванала, супер!  ^-^

9
Моите пък всички са хетеро момчетата и също е чисто приятелство между нас.... надявам се!  :)) :)) :))

10
И без това всички сме братовчеди..... заради тия двамата - Адам и Ева!  [unsure]

11
Виж, Solar, аз не съм магьосник и напоследък особено нямам времето да се развивам в тази насока, въпреки че ясновидството си тече при мен. Но се развивам ежедневно в човекознанието и се интересувам живо от това, което ни кара да мислим и действаме по дадения начин.
Разбира се, има приятелства в платоничния смисъл на думата между двата пола, но те са по-скоро изключение от правилото. Нашите потребности, хормони и биология така движат нещата, че ние сме в един непрекъснат процес на привличане едни към други бъдейки два пола. Не го решаваме нито аз, нито ти, нито Велиденският заек.
Дали аз съм имал приятелство? Нещата все се случват така, че водят до едно и също нещо при мен. Когато това нещо се случи и ние сме имали и приятелски чувства един към друг е страхотно и вълшебно... когато ги няма тези чувства нещото е по-скоро нищо. Имах случай на приятелство, тя ме харесваше, а аз бях верен на приятелката си, а и момичето не ме привличаше сексуално.. но пък душата и ми беше някак топла и уютна. Разделих се с приятелката си и ми хрумна, че трябва да сме си партийка с това момиче. Тя вече си имаше приятел, но това не ме вълнуваше.. компанията и ми бе приятна и лечебна. Приятелят и усети накъде отиват работите и ни скара...
В заключение само ще кажа, че приятелството между двама души млади и здрави е най-често несъстояла се романтична връзка, на която и липсва точната пропорция от магическите подправки за да се превърне в такава... но потенциалът винаги си е там и мъждука.  :)

12
Приятелство между момче и момиче няма...  [ashamed] 
Убийте ме с камъни!!  [biggrin] [biggrin] [biggrin]

13
СВОБОДНА ЗОНА / Re: Експериментът "Вселена 25"
« -: 25 Август 2021 23:09:25, Сряда »
Мишоци, а приличат на хора... хора, а приличат на мишоци. Иди ги разбери... Животът и неговият смисъл са загадка и половина.
Много интересно четиво, дава храна за размисъл... хареса ми!

14
Изтънчени люди само, за бога... ахахах  Тук не езотерици, ами казаци има! О йе

15
Наздраве... с коктейл Маргарита с маракуя

Страници: [1] 2 3 ... 5