Отворена дискусия > МАГИЯ

Сънища

<< < (7/9) > >>

Glacius:
На първия въпрос да.На втория ще отговоря малко по обстойно. Контролирането на собствените сънища е сложно, ако говорим че има няколко стъпки. Попринцип аз съм стигнал до заключението че водата, въздуха и духа са първоизточниците на съня. Първо водата и въздуха като по често използвани елементи за лекуваща магия и второ духа като теб самия когато спиш. Има хора които несъзнателно и без да има т дарба са успели да постигнат осъзнаване и контролиране на съня си. Затова аз го смятам за лесно. Сега стига с вметките и да започна със стъпките. Първите няколко нощи трябва да пиеш вода,която си вкарал собствената си енергия в нея или можеш първата нощ да я заредиш на лунна светлина и другата да вкараш енергията и след това да я изпиеш.  По принцип втория начин е по подходящ за напълно осъзнаване на сънищата. Чашата не се изпива цялата а само една част и другата част остава до теб, когато спиш. Така една част от теб осъзнава че спиш като те гледа докато ти спиш.  Това се прави от три до седем нощи. Ако се разлее чашата това е лоша поличба и трябва да отложиш за по натам осъзнаването. Втората стъпка е да оставиш част от енергията си в въздуха между двете стъкла на прозореца но да е повече енергия за да не се налага да вкарвате всеки ден. През втората част пак пиете вода като в първата. Най добре първата и втората част да са разделени от една две седмици, заради това че може да се претоварите.Втората стъпка е само това, но тя е много важна, защото така виждате как луната взаимодейства с вас докато спите. Естествено трябва да се проверява всеки ден дали има вашата енергия в прозореца. Втората стъпка продължава 7 дни.Третата стъпка е да изчиствате съзнанието си от всичко точно преди да заспите като правите и другите две стъпки. Пак е хубаво да има почивка от седем дни. Много е трудно да се види на друг сън затова само тези с такава дарба е по добре да го правят. И хайде Вихронрав стига с въпросите засега защото имам и да уча праз живота си все пак наближава сесия.

Цеци_Вихронрав:
Ама ти хем и си вярваш на всичко което пишеш...
Оставям те на Сянка, че той по-добър в изкарването от филми...

theshadow:
Glacius, за писане на огромни глупости- бан...

vellykapelly:
Здравейте,
Искам да попитам нещо дали е възможно и как се разтълкува един мой сън.
Амммм така сънувах много интересен сън , но една от най-добрите ми приятелки сънува горе - долу същия сън.Повярвайте ми това като го чух мислих , че ме лъже , но не беше така.Аз бях в едно като стая и с еди приятели се бяхме хванали за ръце и се опитвахме да призовем един дух , който ме тормози от много време , но това сега няма значение.Ние успяхме и точно правехме някаква магия за защита и се обърнах за малко към вратата и видях моята приятелка и после стана нещо като взрив всъщност това е била магията и се събудих.Когато се видяхме аз и казах , че съм я сънувала в един сън и тя каза същото и се оказа , че двете сме сънували един и същ сън , но от различни гледни точки.Това как е възможно.

Цеци_Вихронрав:
Всичко това с дух, магия и т.н. ми звучи като фентъзи филм. Но като изключим псевдо духовете и фантазията е възможно да сънувате едно и също. Обикновено се постига с усвояването на ОС, но не е изключено да се случи и инцидентно

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия