Гледай ти ,хората какви работи сънуват,а пък моите сънища едни такива обикновени
Сънувам от както се помня,като малка питах баба ми какво означава съня ми и тя ми казваше и деведесет процента от това ,което кажеше се случваше или беше вярно.Сега си тълкувам сънищата сама,съновниците ,дето ги има в интернет изобщо не ми помагат.И мога да ви кажа ,че въшките дето ги сънувах навремето изобщо не ми донесоха пари,защото нали така казват въшки пари,да ама не, бяха си съвсем реални на главата на дъщеря ми в детската градина.Пише в съновниците плачеш ли насън ,наяве се радваш.Плача ли насън,плача на другия ден ,радвам ли се ,радвам се и на другия ден.Преди да се разболее майка ми я сънувах болна и тя се разболя след дни.Преди да починат баба ми ,дядо ми и леля ми в съня ми ми казваше някой ,че са починали.И досега се чудя защо преди да катастрофира баща ми и да почине ,нищо не сънувах.Когато бях бременна сънувах,че имам дъщеря и имам.Незная дали е точно така ,но си мисля ,че при всеки е различно и е по добре всеки сам да си тълкува сънищата ,като наблюдава ,какво му се случва след като сънува нещо и ако го запомни разбира се,защото ми се е случвало и да сънувам ,но да не го запомня.