ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Що е то глупостта?
tattul:
Aton, преди месец и малко повече, се случи нещо, което ме изправи не на нокти ами....колкото и да сдържах емоциите, в момента, в който трябваше да действам, действах...всичко беше на границата на пълния цирк, всичко, дните след това - всякакви цветове на емоциите - но нямаше нито решение, нито нищо, пълна дупка - в дупката само аз , неспособна да взема каквото и да е решение. Сега още нямам решение. По някое време се появяваха разни решенийца и всичките изглеждаха удовлетворителни, реални, някои дори ми харесваха много, други не ми носеха пълното успокоение и така.....Исках да сложа край, борех се най-вече за ЯСНОТА, но уви... и тогава ппросто пуснах ситуацията, оставих я да се развива сам, просто защото така беше най-удобно за мен и...за в сички. Разбира се, това дълго време не удовлетворяваше его то ми, но....така се оказа най-добре.
Така както си го описъл го дебнеш като тигър....така или иначе ти си шефа))) ако него уволниш за едно може да е за друго от тук насетне. Временно ще трябва да преглътнеш присъствието му, не дори заради проектите, а да си изясниш като цяло кой, къде,з ащо и така.
Преди време тука една девойка беше сгафила сериозно в училище и естествено се взеха сериозни мерки, да не го затрият детето. Таткото я наказа и девойката попита "защо ме наказват с това, което най-много искам""...., толкова смешно ми стана тогава. Девойката наивно глупава, хленчеща....Нима мислиш, че ще ти се даде лесна дилема? Викаш го, крещиш му, насреща яростно, развяваш си шефската его, подчертавайки неколкократно шефскато си такова, самонавиваш се от собствения глас...ту ти ту фирмата, ужас. Някак си не си те представям в такъв театър)))
Щом в момента се чувстваш ти глупака, не е толкова страшно. Това ти дава възможност, да прецениш ситуацията напълно хладнокръвно, просто като наблюдател. Чувството за това че си глупак, сваля поне малко напрежението . Не знам дали е възможно да се вземе на 100 процента" чисто" решение"....
chimera:
Aton, отговарям като икономист.
Приемам, че човекът е на трудов договор, щом се споменава уволнение.
Нелоялният може да се е усетил накъде духа вятъра за него и да започне да ти залага номера в самия начин на движенето на проекти, ефектът от които номера ще усетиш по-натам във времето и няма да е на хубаво.
Като въпроси за размисъл ти давам и следните:
Колко загуби ще понесе фирмата, ако от нея започне да изтича поверителна информация и да се уврежда името на фирмата пред нейните партньори и клиенти, респ. ако е достатъчно обигран- започне да действа като конкурент и открадне клиенти, пред които преди това за целта очерни фирмата (не зная с какво се занимава фирмата, която визираш, но такъв сценарий съм виждала да се разиграва, затова повдигам въпросите)?
Ако нелоялният служител е умен и има и друг персонал във фирмата, може да се окаже, че хората от персонала са настройвани на определени мисли и дела, които да не са в интерес на фирмата.
На такъв човек не може да се довери обучението на нов заместващ го кадър.
Това е от една страна.
От друга страна стои най-вече КТ (и трудовото законодателство в по-общ план) и ако се избере вариантът за уволнение на нелоялния служител, рисковете са човекът, който уволняваш, да си наеме адвокат и при нашето законодателство, като нищо може да се окаже, че фирмата възстановява на работа нелоялния служител и плаща грешни пари. Материята е хлъзгава и е недобре уредена в КТ, така че този вариант на развитие е често случващ се.
Най-чистият вариант за работодателя е, ако нелоялният човек си даде собственоръчно написана и подписана молба по чл. 325 КТ и си тръгне. Много е важно молбата по 325 КТ да е собственоръчно написана и подписана. Тогава отпада опцията да се върне с адвокат и да почне да има звездни претенции, а на всичкото от горе и съдът да се произнесе в полза на звездните претенции.
Ако ли напускането по взаимно съгласие не се случи- специалистът УЧР, който ти движи уволнението на нелоялния служител, трябва да е наистина много добър и да не остави нито една пробойна, за която да се закачи адвокат в стремежа си да оспори уволнението и да спечели дело срещу фирмата, възползвайки се от пропуски в уменията на специалиста УЧР. Включително в самото ТРЗ на фирмата не трябва да има пробойни, а то трябва да е водено точно по смисъла на трудовото законодателство.
Това е от мен, дано да ти бях от полза за вземането на решението.
Ако казусът под номер 2 е пак от икономическо естество, пиши го, ще дам отговор и по него, а от тук натам се надявам ти вече и сам да си в състояние да вземеш решение за себе си. Ако не е от икономическо естество, пак пиши. Някой друг ще се включи да отговори и готово.
Цеци_Вихронрав:
Aton, аз малко нещо не разбрах... Проявил е нелоялност или те дразни, че се мотае из офиса и работата куца от бездействието му? Защото ако е второто, може пък човека да има някакъв личен проблем за решаване и това да го прави временно по-разсеян, муден и т.н. От друга страна ако е бил нелоялен съм съгласна с chimera.
Aton:
chimera, благодаря ти за изчерпателният отговор.Особено ми помогна с това ,че е усетил накъде духа вятъра.
Когато можеш да направляваш този вятър нещата стават по-лесни .Мисля , че проблема го реших.Благодаря отново!
Aton:
tattul, когато правя бизнес мое правило е да инвестирам в хора защото лош екип може да съсипе и най-добрия бизнес и обратно ....добрия екип може да съживи западащ бизнес.Затова приемам като личен провал глупостите на някои мои служители...така ,че театъра с викането и шефското его не ми е в стила.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия