Отворена дискусия > МАГИЯ

Съдба или свободна воля

<< < (4/6) > >>

огледало:
Хах, какъв е тоя пример за самодисциплина и свободна воля
 Самодисциплина е да не си позволяваш да си з****к толкова често, колкото ти идва отвътре
 Свободна воля е да избереш да не унижиш когато можеш и си в правото си, да не отмъстиш, когато си наранен...Затова мисля, че имат някаква връзка тия неща...
 Тези, които ги описваш, не са много важни от гледна точка на равновесието на хаоса, важни са само за егото ти
 Например индийците са съхранили много знания, а са бедни като мишки и живеят в помия
 Дали твоето мрънкане от примера за 450лв би тръгнало някой от тях, при положение, че живеят с много по-малко?

-921-:
Давам ти примери как разбирам нещата. Не знам кое е важно за равновесието на хаоса.
 Бях решил да пиша и по другите теми, твой коментари , да изкажа лично мнение...но от  горния пост разбирам че няма смисъл... не че поста ти  е  остър, просто резонираме  на различни честоти.

огледало:
О, извинявам се, ако така е прозвучало, коментирах примера, иначе съм си остра по характер, но за сметка на това не съм злобна С удоволствие бих прочела и други твои коментари
 И...аз в момента не резонирам, наистина питам за вашите лични преживявания и мнения, дори когато изказвам противоречиво, това е от многото въпроси в главата ми

theshadow:
Quote огледало ()Например индийците са съхранили много знания, а са бедни като мишки и живеят в помия
 Доста са интересни някои аспекти на многото им знания... Примерно... 

_uVideoPlayer({`url`:`http://www.youtube.com/watch?v=l1I8cLhCcQ4`,`width`:`425`,`height`:`355`},`scrp4qb1vUtxM`);

огледало:
И Сай Баба е разобличен, нъл тъй

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия