Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Магия

<< < (3/4) > >>

Jokera:
Копието с което е пронизано сърцето на Исус Христос на кръста. Казват, че който го притежава владее света. Твърди се, че Хитлер го е притежавал.А колкото до черната серия и аз мисля,че е това. И не само 2 години. Ако въртим рулетката непрекъснато за период от 100 години примерно, възможно е да имам момент когато топчето ще попадне 85 или 100 пъти подред на черно.
 "Черен лебед" както казва Насим Талеб.

Цеци_Вихронрав:
Добре, явно нямам „копието на съдбата“. Какво да правя от тук нататък, за да разваля тази черна серия?

theshadow:
Quote (Jokera)Казват, че който го притежава владее света. Твърди се, че Хитлер го е притежавал.

Jokera, казват го това, да, например в един филм, за един библиотекар... Ако не ме лъже паметта, таковата... Хубав филм беше... "Библиотекарят 1: в търсене на копието"- нещо такова май му беше името на филма.

А ако ще отидем от времето преди на някой създател на филм да му хрумне - има такъв апокриф, че има копие на съдбата. Апокрифите са лъжи, писани в стила на библията и не са част от библията. То и самата библия е лъжа, но това е друга тема.

Ако още веднъж те хвана да спамиш, ще те банна.

theshadow:
cecivalchanova, подобното привлича подобно. Пътят към разваляне на лошата серия от стечение на обстоятелства е като човек започне да оценява хубавото около себе си, да го предизвиква да се случва.

Цеци_Вихронрав:
Благодаря ти, theshadow! След смъртта на баща и, приятелката ми направи нервна криза и изпадна в депресия. Съвсем до скоро беше на успокоителни и сега злополуката с кучето я срина, но тя е силен характер и вярвам, че ще се съвземе. А аз ще направя всичко, за да и върна ентусиазма и любовта към живота. Да се надяваме, че това ще прекъсне лошата серия от случки.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия