Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия- н-та част
Jokera:
Сянката наистина и заслужено ще ни напляска, че доста се отклонихме от темата.:)
Хората питат за магия, а ние си хортуваме за Его, Бог, Душа и други такива.
eternity8:
lia, благодаря ти много! Наистина е точно такъв, ама изключително точно описание. Не търпи никакви възражения. Чудя се как бих го обърнала към себе си, не знам как жените успяват да въртят мъжете, аз на моя нищо не мога да му кажа. Даже прави обратното. Много ми се иска да си започне хубава работа по специалността, но имам чувството, че от инат изобщо не иска да пробва. Невероятно голям инат е.
lili12:
здравейте, искам да попитам дали имам външно вмешателства при нас и по-конкретно при моя баща. историята е следната. преди около две години намерих яйце в двора, където живеехме. дадох го на майка ми и го изхвърлихме в реката и забравихме за случката. след време тя ходила при някаква жена за друго и тя и казала, че сме намерили яйце в двора и че сме имали направена магия и да отидел човекът, който го е намерил. ходихме няколко пъти. дали е имало ефект не знам. жената обаче не ми каза кой е бил и защо го е направил. наскоро майка ми намерила топка косми в дрехите на баща ми и ходила да пита. казали й, че нищо тя не можела да направи. вярно ли е това? тя беше разбрала, че баща ми си има любовница преди да намеря яйцето. след като намери космите разбра, че баща ми пак се среща с тази жена и то на публични места. моля, помогнете ми. не знам какво да правя. как може да защитя родителите си и семейството ми от такива хора и изобщо трябва ли да се мешам? досега гледах какво става, но майка ми стана 20 кила от нерви, а аз се събуждам сутрин и ме болят гърдите от напрежение.
хеката:
Добро утро lili12,проблемите на родителите ти не е свързана с магия.
Яйцето което си намерила в двора си е пренесено от невестулка или пор. Тези животни "крадът"яйца от полозите и ги пренасят на място на което могат да ги изядат на спокойствие. Явно нещо е изплашило животното и то е изоставило яйцето. Няма човек който да има двор и да не е намирал яйце в двора си .
Успокой се. Родителите ти трябва да поговорят и да се разберат по между си,а ти се помъчи да приемеш решението на родителите си.
Любовта им към теб няма нищо общо с отношенията по между им. И двамата много те обичат. Не се намесвай в този конфликт и не взимай страна. Ти ги обичаш и двамата и те трябва да го знаят и да не те намесват.
Всичко хубаво скъпа
lili12:
хеката, благодаря много за твоя отговор. разбираш ме добре колко ми е трудно да седя безучастна, да бъда безпристрастна и да се правя, че нищо не знам. това много ме измъчва. рових из форума и намерих темата за лично изчистване от натрупаното напрежение. дано има ефект. може ли да ми кажете къде мога да прочета за начин за пречистване на друг човек. майка ми ходи на рейки, но не може да се справи сама с натрупаното напрежение. искам да й помогна, поне с това.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия