Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия- н-та част
Aton:
TT, според мен не си напълно откровена......когато човек иска помощ трябва да е откровен...дори и с риск да се покаже в неблагоприятна светлина......
TT:
Това което съм написала е основното, около което има много подробности, който носят своята причинноследствена връзка....нямам причина да не съм откровенна с вас....не съм тук за да ви се харесвам, а и дори да е така, предпочитам да ме приемат такава каквато съм с плюсовете и минусите ми....незнам какво ви кара да мислите така.....
tattul:
TT, нямаме навика да се навикваме на хората дошли да искат помощ. Може понякога да го избиваме на майтап и да се позаяждаме малко, но ни дават повод и ние си се забавляваме откровенно. В случая си се засегнала от Атон, но той нете обвинява, а просто се опитва да преосмислиш всичко още един път. Опитай се да видиш ти къде си сгрешила. Нее задължително да си направила нещо спрямо ддруг . По някога правим неща спрямо себе си и не искаме да погледнем истината . Или пък просто не я виждаме и се връщаме към неприятностите отново и отново. Усещането като въртене в кръг и проблемите и нещастията се завихрят все по-често и все с по-голяма сила. Не тие бил лесен живота. От това, което чета, единственото истинско нещо в живота ти е детето ти)) Не позволявай на себе си да бъдеш лоша с него. Не е едно, няма и смисъл. Казвам от личен опит)) Не позволявай да израстне като теб. И се опитай зарад него да промениш себе си - тоест да прекъснеш връзката на цялото "Зло". Не е лесно, но дава резултат и то с времето - невероятен. И все пак плюсовете ти и минусите ти са си лично твои и погледни там)) без да се обвиняваш, осъждаш, без да се виждаш като жертва....без да мислиш, кой какво мисли за теб. Когато гледаш в себе си, не мисли за другите, не мисли какво биха казали другите ако точно в този момент, в който гледаш себе си видиш нещо хубаво -...задръжго, порадвай му се. Веднага ще ти мине през ума - другите, как биха те очернили именно по този повод и как биха изопачили нещата, но ти се опитай да овладееш тези мисли.. После си намери една неприятна черта и направи същото с нея...Старай се да елиминираш мислите, които идват по въпроса какво щ е кажат другите... Опитай се да "видиш" връзката ти с детето ти)) Усмихни му се.. Напиши всичко, за което изпитваш "истински Срам" , за това , което си му причинила в даден момент, в който си си изтървала нервите. Опитай се първо себе си, после връзката с детето да изчистиш....После ще последват и други неща , но стъпка по стъпка. Рискуваш а ти гръмнат бушоните, чакар , че си смело момиче и не се даваш лесно))
TT:
Благодаря tattul! Ще го направя ))))
fishy:
Здравейте,
Бих искала да знам дали имам направена магия. От няколко месеца в дома ми се случват необичайни неща - появиха се мравки, въпреки отличната хигиена, които се опитвах да преборя с различни препарати и в крайна сметка те изчезнаха наскоро от само себе си. От приблизително същия период гърмят и крушките в къщата ми (и като казвам гърмят, нямам предвид, че изгарят, а се пръскат на парчета, енергоспестяващите също!). Прочетох, че в темата сте писали, че цветята са показателни - за този период ми подариха две и двете увяхнаха (това може и да поради факта, че не умея особено да се грижа за цветя). Отслабнах доста без причина, поне не диагностицирана такава. Малко след появата на мравките започнаха и проблемите във връзката ми. Приятеля ми охладня сякаш изведнъж и когато го питах къде е проблема, казваше "Не знам какво ми става". В крайна сметка се разделихме. Но странностите в дома ми продължават. Понякога входната врата се заключва 2 пъти (аз винаги заключвам по веднъж). Миналата седмица стана и наводнение от пералнята. Та всички тези неща ми се струват необичайни и ще ми бъде от полза ако споделите мнение по въпроса, тъй като нямам никакъв опит или познания в тази област.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия