Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия- н-та част

<< < (11/26) > >>

Цеци_Вихронрав:
Сянка, както винаги си най-добрия и диагнозата е точна. Обаче категорично отказвам да драскам "луда" от изречението. А сега ще ти дам моето определение за "лудост".
 лудост - симптон на болестта Щастие. Свежда се до това да си малко или много различен от масата. При силен стрес и големи проблеми да можеш да излезеш от социума (това последното е лаф на Алексей Бъчев), което иде да рече, че вземаш нестандартни решения за излизане от ситуацията. И много важно - да не се притесняваш, че хората правели така..., а ти иначе.
 Като цяло да си луд и щастлив е много забавно. Някои те гледат странно, други успяваш да заразиш с тази "болест" и животът става една идея по-лек... Абе хубаво е.

theshadow:
Атон, преместих разговора ни в скрита секция "Бойна магия", че според мен е за там, таковата... Ако желаеш, нека там да продължим дискусията...

Цеци, много добре написано! Ще си го добавя в личния ми класификатор на болестите и ще си го препрочитам при необходимост... 

eternity8:
Здравейте. Прочетох цялата тема и видях, че сте доста компетентни в даването на отговор дали има направена магия по дати.
 Аз съм родена на 24.09.1981, съпругът ми на 25.07.1985 искам да попитам дали имаме направена магия? Дали ще имаме деца и в момента сме на кръстопът и аз и той. Каква работа да захвенем, в чужбина ли да излизаме. И двамата имаме много добро висше образование. Историята е дълга, но общо взето не ни върви, постоянно се караме, баща ми почина внезапно. Опитах се да го напусна, почти година сме разделени, той отиде да работи на морето след като баща ми почина. Но мисля постоянно за него и продължаваме да се караме. Най - вече искам да разбера дали той ме обича истински или не си струва да съм с него.
 Благодаря много.

Aton:
eternity8, когато няма комуникация между хората  отдалечаването е неизбежно.А на въпросите които зададе само ти знаеш отговорите.....и ти ги знаеш....но понякога реалността не ни харесва и се мъчим да я подменим с алтернативна...Успех!Най -хубавото е пред теб!

eternity8:
Атон, благодаря ти за отговора. Прав си. Всеки има карма и на някои е по- трудна от на други. Аз го обичам и искам да сме заедно, исках да знам какво може да се каже за нашите дати за да знам как да подходя. А пък... Ако не е писано... То само ще се случи каквото трябва...
 Нека първо да изпробваме всичко, което можем, така че ще се радвам да разбера какво можете да ми кажете за датите ни.
 Благодаря за отзивчивостта.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия