Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия- н-та част
Jokera:
Благодаря!
tedi_6061:
Здравейте!Не искам да изброявам много от нещата който не вървят в нашето семейство.Не искам да ходя при врачки понеже ще ми кажат че имам магия а в същност нямам или ако имам няма да успеят да ми я развалят.Искам да знам дали има магия върху мен и моето семейство.Може ли да ми кажете има ли магия или не.
Aton:
tedi_6061, може и ние да сме врачки и като ти кажем ,че имаш ,всъщност да нямаш!Каквото и да ти се каже ти няма да го приемеш.....така че всичко става безсмислено.
Цеци_Вихронрав:
tedi_6061, нямаш направена магия. За сметка на това в теб има натрупан негативизъм. Ако искаш да се отървеш от него и да ти потръгнат нещата, ще ти изброя няколко неща с които да почнеш: Първо като се събудиш сутрин почни с благодарност. Т.е. мислено благодари за всичко хубаво което имаш. ( приятели, семейство, работа, дори някоя вещ която много си харесваш). След това търси хубавото във всяка ситуация. И мисли само за хубави неща - така ще привлечеш в живота си още от тях. Всичко това между другото много хубаво е описано във филма Тайната - The Secret, има го във vbox7. На мен този филм ми помогна много преди 6 години когато всичко около мен вървеше на зле. А и сега профилактично го гледам от време на време, за да не забравям да привличам хубавото в живота си.
Успех.
nikolina:
Здравейте,
нова съм тук.Искам да попитам дали имам направена магия, още в края на миналата година започнах да се чувствам зле, не исках да се прибирам вкъщи ,не исках да виждам никого. Пращях от нерви ,всичко ме дразнеше. В началото на годината ми изчезна лична вещ, след което изгърмя и тялото ми като гръм от ясно небе - операция и последваща терапия. По принцип не вярвам в магии, но имам причина да питам, намирала съм разни неща.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия