Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия- н-та част

<< < (24/26) > >>

66miroslava:
Цеци_Вихронрав,  да мисълта ми е по бърза от пръстите   много правилно и съм напълно съгласна с теб. Всичко е въпрос на компромис особено когато става въпрос за връзка м/у  двама напълно различни хора. Тук се заформи едно определение, но в реалността не винаги е така. Какво имам предвид: за да получиш трябва да дадеш, нали? В дадената връзка ти "даваш" време, доверие ....уважение    - ала когато от другата страна получаваш нищо тогава се губи баланса и ти се чувстваш ощетен. Казваш си ..."нищо - трябва компромис" и правиш. Отново раздаваш себе си, емоциите си и получаваш  нещо минимално ; ето това имах предвид правейки стъпка назад аз правя компромис с моите принципи и това ме кара да се чувствам зле!    дано сега да съм била по ясна

Цеци_Вихронрав:
66miroslava, вече те разбрах напълно. Тогава остава да изчакаш да се появи правилната половинка. Огледай се, може да е до теб, а ти да не го забелязваш... С моят мъж се знаехме отдавна, но понеже той не е от общителните и дълго време не го отразявах. Едва като дойде да ми оправя компютъра и се заприказвахме установих колко е умен и каква приятна компания е.

66miroslava:
Цеци_Вихронрав,  на тези уши лежа от години  и не спирам да се оглеждам, но уви може би съм късогледа. На теб благородно завиждам и дано да сте много щастливи ... 
п.с. интересно място е тук и интересен поглед върху "магията" имате

Цеци_Вихронрав:
Ами тя магията не е нищо повече от управление на енергия и най-вече собствената ни. Често като влезем в "серия" от неприятности ни е по-лесно да обвиним някой, че ни е направил магия вместо да си понесем отговорността да оправим живота си. И не, че не може някой да ти навреди с енергийна атака или иначе казано да ти направи магия, но... Малко хора го умеят. За да стигнат до това умение са учили и са положили много труд и едва ли ще тръгнат да вредят на някого... По-скоро ще използват умението си да помагат, защото... Ами защото изучавайки магията ставаш по-добър...
Та ако ти харесва нашият форум, добре дошла!

66miroslava:
Не знам дали мога да съм достатъчно добра и да,  винаги е по - лесно да виним нещо и някого за неудачите ни. Мисля, че са малко хората които безкористно биха помогнали, дори напротив
Ще Ви следя с интерес и благодаря, че така дружелюбно ни  приемате

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия