Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия- н-та част

<< < (23/26) > >>

listentothewild:
66miroslava, не досаждаш! 
Разбирам какво имаш предвид, но не мисли единствено за това "Защо НЯМАШ сериозна връзка?", "Защо НЕ си намерила правилния човек?", "Защо НЕ се получава?". Мисля, че ме разбираш вече.
Има една книга - "Тайната". Може да я прочетеш. Ако не откриеш нея - то изгледай филма, със същото заглавие е.

66miroslava:
listentothewild,  Благодаря 
ще опитам да намеря тази книга ... явно за всичко което се случва има адекватно обяснение, а ние отказваме да видим реалността или да признаем грешките си !

Цеци_Вихронрав:
66miroslava, аз също дълги години се чудех защо връзките ми не се получават. Накрая след изчитането на куп книги по приложна психология разбрах, че очаквам повече от мъжа отколкото той е в състояние да даде в началото на една връзка. Очаквах да ми звъни постоянно, да се срещаме ежедневно и едва ли не от първият ден да се държим сякаш сме от години заедно. С последната си връзка нищо повече от авантюра за известно време не очаквах и тя взе, че оцелява вече 8-ма година.
Пробвай по този начин и сигурно ще се получи.
Успех!

66miroslava:
Цеци_Вихронрав,  БЛАГОДАРЯ ви 
за опита да ми помогнете. Аз знам какъв е проблема не мога да правя компромис със себе си. В момента в който реша да направя стъпка назад в отношенията  и се чувствам зле 

Цеци_Вихронрав:
Quote 66miroslava ()Аз знам какъв е проблема не мога да правя компромис със себе си. В момента в който реша да направя стъпка назад в отношенията и се чувствам зле sadИзвинявай, 66miroslava, това не успях да го разбера?!? Не говоря за стъпка назад в отношенията, а за подход. Т.е. като завържеш нова връзка да не очакваш от първият ден да сте неразделни. Отделно трябва и двамата да си дадете време да се опознаете. Да не говорим, че за да оцелее една връзка си трябват много компромиси и от двамата... Създаването и укрепването на една връзка никак не е лека работа. И казвайки работа имам точно това впредвид. Връзките се градят като строеж примерно. Трябват здрави основи, стабилни колони и читав зид... :)
Отделно, за да си паснат двама души и да могат да съжителстват всеки един трябва да се раздели с някои свои навици, да придобие други и пак повтарям - компромиси. Всички здрави бракове се дължат на много компромиси и от двете страни.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия