Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия- н-та част
66miroslava:
Изчетох почти всичко и доста съм объркана...
за себе и за семейството ми смятам, че може би е имало някакво злонрава мисъл или деяние, няма как
Няма да ви отекчавам с детайли, но ми се идска да знам как да проверя усещането ми факт ли е?
Как мога да помогна на себе си
listentothewild:
66miroslava, как можем да ти дадем съвет без да знаем какво имаш в предвид?
66miroslava:
Не ми се искаше да досаждам с битието си, но...
Ето вече на 34 год. а дори една сериозна връзка връзка не съм миала смятам себе си за прилично изглеждаща жена и повярвайте нямам претенции големи просто ако срещна мъж подходящ и има съвпадение по между ни то до 1 месец и всичко приклюва без да е започвало... приключва и то така, че те успяват в кариера зад граница или нещо в този род....
относно кариера не мога да се похваля, ала проблеми в този аспект винаги за всички има, нама да обсъждам! Проблемът е, че сестра ми и тя е в сходно положение, а най лошото е че здравето на баща ми изведнъж се разклати ...
listentothewild:
66miroslava, проблемът напоследък е, че наистина много хора предпочитат да излязат извън граница, за да изкарват повече пари. А връзки се градят и провалят всеки ден. Опитай се да разбереш дали проблемът е в един от вас или... професията.
На много места в България заплащането е ниско и няма магия в това. За сериозната връзка - ами, хмммм... Какво да ти кажа? И аз не съм го открила човека! Не се отчайвай - ще дойде...
Нека баща ти отиде на лекар. Те ще му предпишат лекарства или лечение - затова са лекарите.
Вдигни малко глава, постарай се да откриеш среда (професия), която да работиш с кеф и нещата ще се наредят.
66miroslava:
Аз винаги съм била атеист по душа ..не вярвам, но от 5 год насам живота ми е някак в застой, дори и тръгна назад !
Не ме разбирайте погрешно.. за баща ми първото което направих е да потърся помощ при лекар; оказа се с доста тежка диагноза но ми е ясно с възрастните хора е така ! Не ясно се изразих - проблем аз в "кариерата" нямам просто развитие липсва, факт не съм удоволетворена, но в България трудно !
Мъчно ми е и се чудя защо до сега не съм попадала на нормална връзка, не съм срещнала правилния човек. Времето доста напредна а както казах и моята сестра е в подопна ситуация
всичко това провокира да пиша ...извинявайте ако съм досадила, благодаря.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия