Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Човек в къщата ми прави магии. Как да се предпазя?
mariq:
Свекърва ми постоянно ходи при ходжи и прави магии на цялото семейство. Омъжена съм за съпруга си от 14 години, той винаги е бил избухлив но вече става непоносим, постоянно се караме. Не мога да си намеря работа. Ходили сме да ни развалят магиите но тя ги подновява. Направих опита с яйцето и за пореден път се уверих че имам направена магия. Чудя се дали мога да се предпазя с някакъв медальон или талисман?
Цеци_Вихронрав:
Свекърва ти си пръска парите по ходжи и си мисли, че ти прави магии. Ти се депресираш от негативното и отношение към теб. А мъжът ти и преди е бил избухлив и с напредването на годините ще става още по-зле, просто защото не иска да се промени и му е много удобно така (С магия да обяснява лошото си поведение.). А безработицата е толкова голяма, че е "мисия невъзможна" да си намериш работа. Аз я търся вече 2г. и се задоволявам със сезонна работа на морето по 2-3 месеца. Повярвай ми нямаш направена магия!
Съвета ми към теб mariq, е да вземеш живота си в ръце. Ти си човека който трябва да реши дали да продължиш да живееш със свекърва която задушава всички със злобата си, съпруг който е грубиян и т.н. Аз лично не бих търпяла и бих избрала свободата си. Зная, че не е лесно решение, но по някога е по-добре ужасен край, отколкото ужас без край...
А талисман за успех, за любов, за здраве и каквото още се сетиш можеш да си направиш. Из сайта има много интересни материали.
Успех!
Aton:
mariq, в България има не повече от 5 човека които РЕАЛНО могат да използват Магия /най-общо понятие/ и те не биха се занимавали с свекърва ти.По опасно е ако продължиш да си самовнушаваш негативни неща.
Jokera:
"mariq, в България има не повече от 5 човека които РЕАЛНО могат да използват Магия "
Наистина ли са токова малко? Не ми се вярва да са само пет
Aton:
Jokera, ако искаш да вярваш ,че всеки Маг Едикойси като ти вземе заветните двадесет лева и започва да твори чудеса си е твой проблем.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия