Четох коментарите до страница 2 и като първи коментар искам да дам мнението си . Предварително искам да се извиня на всеки който косвено или пряко засегна , не може да не се съгласите , че всички имаме право на мнение , било грешно или не ще ви го споделя . За да влея малко ясното защо така мисля , ще кажа следното което адресирам с УВАЖЕНИЕ към Шадоу , във връзка с кореспонденцията ни , да прав си , имам нужда и ще те послушам , трудно ми е темперамента ми е като на младо конче . Няма досег поне не и привидно с магията , тук сам за да открия отговори на въпросите ми които се появиха в съзнанието ми , отнасям се с чест и почит към изкуството / магия / и към хората изразяващи своя път , с нея . На 22 години съм , и нямам този опит , както някой биха ме критикували , моля с този си първи пост да не си спечеля БАН .
Не мога да се съглася , че смъртта е края . НЕ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ и ще се опитам да обясня защо .
* Как бих те си обяснили при регрисивната хипноза , познанията за , наука , хора , събития , предмети , до 90 % точност ?
* Един от законите на природата , нищо не се губи - то изменя формата си , енергията не се губи !
* Реалност , а сега да Ви видя какво е реалност ?! Нима това което се докосваме всеки ден може да е реалност , нима НА 100 % сте сигурни , че това което е сега е реалност ? А , Нима можете да кажете , че вярвате или не , Не чакай малко вярата и приемствеността е строго различна , за самия човек , на базата вътрешно познание , което ни е вложено в нас самите от тези които ни създадоха / не отричам Бог , Бог има и ще има , като хора на изкуството , Всеки знае , че трябва да се вярва , - вярата е сила , равна на любовта , нима Вяра + любов = ЖИВОТ . Ок добре , как ще си обясните , ще се опит чрез науката да го кажа :
Квантова физика , НИМА СТЕ СИГУРНИ АМА НАИСТИНА СИГУРНИ , че така скъпия АЙНЩАЙН е прав ? по специално за квантовата физика където е доказано , че дори на ниво електрон - той е съществува сега , в наистина този момент и същевременно не , той е както някаква частица както всички знаете , но той е също толкова " жив " колкото моя милост и Вас , Магия , или физика , психология , някой с точност може ли да каже какво е и какво не / да може , но не и хуманоиди като нас / Вие имате способността да развивате това изкуство , няма как да ми кажете на 100 % ,че това което знаете е истина , илюзорната ни представа за кое е и не е , е сравнително грешно .
Извинявам се , малко се отклоних по темата , да за мен има прераждане , им живот и не , смъртта драги ми съфорумци , е просто живот , не е моя прищявка , или лудост , не надявам се с това което съм написал , да съм докоснал някоя душица която , тук събудена , търсеща точно това за което моя милост говори , истината , било то за живота или там по каквото и причина да е тук , да има дано , не на 100 , не 1000 , а на 10на степен 93 / тригинтилион / Ви уверявам , ще се изненадате каква е наистина , Истината ,

с цената на живота си защитавам позицията , като ви казвам има * живот * след смъртта , Не сме тук на Земята да живеем драги ми хора , ни най - малко тук сме да учим
П.п за тези който наистина приемат " науката - която е псевдо наука на батко ви *********************

моля прочетете
-> Престън Б. Никълс и Питър Муун - Проектът Монтоук
-> Холографската вселена на Майкъл Толбот
знам , че много бягам от този форум , но като любопитно четиво можете да добиете малка идея за какво говоря , ДА ТОВА НЕ е конспиративен форум

но ..
Шадоу , извинявам се и на другите администратори , потребители , но всеки има право на мнение , надявам се да съм бил полезен .
И магия , физика , психологи , и вяра са една малка нано част от това което е , и наистина трябва да се изчете главозамайваща литература за да си претъпим егото какво е , и какво е не , малко са индивидите който знаят какво е и какво е , но на никой не му трябвя събуден човек , готов да мисли и да защитава интересите си / било то духовни , материални , социални и блябляблялбя / . Затова сме тук и търсим отговори , всеки знае , че нещо не е наред , въпроса е чрез какво да се събудим