Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА
Питка ясновидка
theshadow:
http://www.vbox7.com/play:c7023caf
Fareq:
Хахах аве тия хора с конкурс ли ги подбират...тстст майкоооо на къде отива тоя свят
Zapko_:
Винаги съм се отнасял скептично към тази аудитория от хора. Направо ме отвращават всичките тези небивалици които измислят просто не знам как им ги раждат главите, а още по изумен оставам от факта, че има хора които вярват на тия шарлатани.
Филикощерица:
На "гледачка" съм ходила веднъж с моя приятелка за да се позабавляваме.По принцип се обличам спортно,сплетох косата си на 2 плитки и махнах халката си идея нямате какви ми ги наговори тази жена. С моята приятелка се скъсахме от смях а накрая си сложих халката и и казах всъщност как стоят нещата.От срам ми върна 5-те лева ,които ми беше взела за "сеанса"
Филикощерица:
На "гледачка" съм ходила веднъж с моя приятелка за да се позабавляваме.По принцип се обличам спортно,сплетох косата си на 2 плитки и махнах халката си идея нямате какви ми ги наговори тази жена. С моята приятелка се скъсахме от смях а накрая си сложих халката и и казах всъщност как стоят нещата.От срам ми върна 5-те лева ,които ми беше взела за "сеанса"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия