Автор Тема: Знаците,които не забелязваме.  (Прочетена 4030 пъти)

Неактивен Филикощерица

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 25
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Знаците,които не забелязваме.
« -: 11 Март 2013 20:48:44, Понеделник »
Всеки ден забелязваме или не се случват събития в животът ни,които в един може би по-късен етап разбираме,че са "знаци" от съдбата.
 От известно време започнах да разчитам тези знаци все по ясно и по ловко.

 Когато бях много малка сънувах сън в който 2 жени с черни коси и червени рокли се качват по стъпалата във входа на блока в който живеех и главите им сочеха в една посока.Към раница,която е поставена на земята а върху нея се намира хюмнетката на баща ми.
 Разказала съм за съня на майка ми,която не е обърнала внимание на детските приказки.
 След няколко дни баща ми се е прибирал от риболов и е оставил раницата с рибарските си принадлежности на пода във входа и се е върнал да си вземе останалия багаж...познайте...хюмнетката е била отгоре и след като се връща до раницата-нея я няма.Той е международен шофьор и носи в себе си колкото и безотговорно да звучи всичките си документи,валута и левове.
 Майка ми се е сетила за моя сън и му е разказала веднага,оказва се че комшийката от втория етаж,която е циганка и сестра и(двете бяха по това време бяха с дълги черни коси)са минали покрай него докато са се прибирали.Баща ми веднага е слязъл до техния апартамент и заедно с друг комшия полицай са влезли и са намерили хюмнетката.

 Когато ставах на 17 реших да отпразнувам рождения си ден,ден по-рано.
 Вечерта преди празненството сънувах ужасяващ сън,който и до днес помня толкова ясно като че беше вчера.
 Сънувах дядо си,който се самоуби няколко години преди това.Намирахме се на някаква улица на село,аз бях легнала по гръб на земята и гледах съм него а той се рееше в небето точно над мен не виждах лицето му,но знаех че е той.Викаше ме и започна да ме дърпа,искаше да ида с него.Не знам как успях да се задържа върху голия цимент,но все пак успях!Веднага след това се озовах на пътечката пред блока в който живеех.От двете и страни имаше огромни преспи,които бяха изцапани с кръв,а зад преспите труповете на половината ми познати...избити и изцапани целите в кръв очите им бяха отворени.Когато погледнах напред видях най-добрата си приятелка,която седеше в другия край на пътеката също беше обляна в кръв,погледна ме и каза нещо от което чух само"Внимавай",след което влезе във входа и съня ми прекъсна.
 Когато се събудих по традиция слязох да пия кафе по пижама във въпросната си приятелка,разказах и за съня...посмяхме се,малко след това се почувствах много зле и реших да си тръгна.Когато тръгнах да излизам от тях ми прималя...припаднала съм.След като се свестих майка ми беше над мен,цялата пребледняла.Приятелката ми разказа,че след като съм тръгнала да падам тя е стояла зад мен и е хванала главата ми,която ако не е била тя е щяла да се удари в металния праг.Разказах за съня и на майка си,която на момента раздаде на няколко комшии,нямаше и 10 мин. след като тя даде и последната чинийка,аз се почувствах все едно нищо не е било.

 Преди няколко дни сънувах,че имам близнаци,две момчета.Но ги сънувах големи на около 6-7 години.
 Не се сънувах да съм бременна или тях като бебета,просто ги видях в съня си и почувствах че те са мои.
 Тук може би е мястото да вметна,че имам дъщеря на 7 години.
 Та съня ми беше толкова силен,че със ставането си погледнах в съновника и там е написано следното:

 "БЛИЗНАЦИ - ако видиш в съня си, успехите от труда ти ще надхвърлят всичките ти очаквания. Ако родиш близнаци, значи сегашните ти дела ще имат дълготрайни последици."

 Драпам за повишение от известно време,което се бави по едни ли други причини с които няма да ви занимавам.

 Днес научих,че моя колежка е загубила бебето си 2 седмици преди термина.Пъпната връв се е усукала покрай врътлето му и то не е оцеляло.Изключително се натъжих,след което си помислих дали това не са знаци на съдбата.Тази моя колежка имаше връзка с мой колега,който има семейство,което тя се опитваше да разруши.Все още съм потресена от новината и може би точно това ме подтикна да споделя с вас.

 Успявате ли да разчетете знаците?
То целия свят е болен,синко.Едни от това,други от онова.Няма здрав човек на света.Гледаш тялото желязно,а душата-гнила!

Неактивен Христина

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 11
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Знаците,които не забелязваме.
« Отговор #1 -: 14 Март 2013 17:46:43, Четвъртък »
Знаци има постоянно,от природата,от вселената,отвсякъде,стига да успеем не само да ги видим,но и да ги разпознаем правилно.Всички знаем че ако черна котка ти мине път е на лошо.Но това по скоро е суеверие,отколкото знак за нещастие.За сънищата знам,че това е връзката ни както с другите светове,така и с Висшето ни Аз.Ако сънуваш,човек независимо дали е жив или не,е знак че той се свързва с теб за предаването на някаква информация.Виж пророческите сънища са друго нещо.За да ги раберем трябва да сме в хармония с подсъзнанието си.Казват че пророческите сънища най-често се сънували ноща на събота срещу неделя и се отлизавали със своята яснота и недвусмисленост.Всеки един сън който остави емоционална следа в човека би трябвало да се разгледа по внимателно.Преди време,когато работех над визуализациата си,в една от книгите (мисля че беше "Подсъзнанието може всичко" или нещо такова)срещнах следното упражнение.Преди да заспиш слагаш на нощното шкафче лист и химикал,лягаш си и около 20на пъти си повтаряш "Тази нощ ще сънувам и ще запомня съня си".На сътринта,когато се събудиш се стараеш да не мърдаш много и да си припомниш детайлите от съня си.След това си записваш.Изумително е колко много неща изпускаме от сънищата си.А и със записването им,след време може да се върнеш към информацията. :).В моето ежедневие,най-много разчитам на интуициата си.Само да се появи съмнение че нещо не е наред...и променям хода..Често когато не съм се вслушвала в нея,съм си патила.Наскоро имах една случка с един натурален сок (ежедневна и елементарна,но сега си я обяснявам).Купих си нат.сок от магазинче в което по принцип не съм влизала до сега.Прибирайкли се в къщи,решавам да си налея една чаша...чашата стоеше на плота пълна със сок и сякаш нещо ми бутна ръката и я разлях цялата.Оддадох го на непохватност и си налях нова.Цяла вечер ме боля корема после.В последствие се оказа че срока на годност на сока беше изтекъл преди 6 месеца sad

Неактивен cottonleaves

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 21
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Знаците,които не забелязваме.
« Отговор #2 -: 23 Юни 2013 10:11:23, Неделя »
И аз имах странно преживяване преди време. Преди година напуснах работа и започнах да си търся нова, беше ми много тежко, защото не бях свикнала да стоя и да не правя нищо. На моменти стигах до крайно отчаяние, че ще намеря нова. Един ден се появи интересна обява, подадох си документите и чаках да ме одобрят. През нощта преди обявата да изтече и работодателят да започне да звъни на одобрените по документи ми се случи нещо странно. Имам един часовник, който ми е подарък от доставчик на предишната ми работа. Държа си го в стаята, в която спя, въпреки че батерията му се беше изтощила и не работеше. През въпросната нощ обаче се събудих и чух че часовника тиктака. Нямаше как някой да е сменил батерията междувременно, защото когато заспивах не чувах нищо, часовникът не работеше. Същата нощ имах странни сънища. Аз рядко сънувам или дори и да сънувам не помня нищо. Сънищата от тогава обаче помнех много живо и на сутринта реших да проверя какво е тълкуванието им. Единият означаваше изпитание, другият радост.
 Същият ден ми се обадиха и ми казаха, че съм одобрена по документи. Оказа се обаче, че не следва интервю, както пишеше в обявата а тест. И така в продължение на два дни трябваше да участвам в маратон от тестове и интервюта по 2 на ден. Някои бяха доста тежки, разходих се по цялата гама от чувства - от еуфория, че изкарах максималния брой точки на единия тест до отчаяние, че се провалих на едното интервю. В крайна сметка бях одобрена. В деня, в който ми се обадиха да ми кажат да си занеса документите за назначаване беше един от най-щастливите ми.
 Е, по-късно се оказа, че тази работа не ме прави щастлива и в момента съм в процес на търсене на нова. Вечер когато се будя се заслушвам в звуците и търся други знаци на съдбата, но те май-се появяват, когато най-малко ги очакваш.

Неактивен Lili

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 13
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Знаците,които не забелязваме.
« Отговор #3 -: 27 Юни 2013 12:48:47, Четвъртък »
От няколко години сънувам сънища които ме "предупреждават" за предстоящи събития в живота ми, при това само когато има някакво препятствие за преодоляване пред мен и семейството ми. Когато се събудя от лош сън с бясно биещо сърце, поемам дъх и продължавам в мислите си съня така, че да има положителен за мен "изход". Неусетно заспивам пак, на сутринта си припомням съня и се опитвам да го тълкувам. Не ми се налага да чакам много за събитията около мен, обикновено до два дни се разбира " за каква Мара иде реч" .

Неактивен cottonleaves

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 21
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Знаците,които не забелязваме.
« Отговор #4 -: 30 Юли 2013 13:17:38, Вторник »
Удивително ! На мен отново ми се случи нещо подобно на това което писах в предния си пост по темата. Миналата седмица попаднах на обява за работа, която като задължения напълно отговаряше на моите изисквания. Явих се на интервю и се представих много добре. Обаче внезапно ме обхвана едно такова усещане, че заплата няма да е особено висока и че собствениците на фирмата едва ли биха били идеалните шефове.
 Казаха ми, че ще бъда поканена на второ интервю. 3 дни преди второто интервют сънувах, че се вглеждам в нощното небе и виждам падаща звезда. Аз разбира се и на сън знаех какво да си пожелая - най-после да започна мечтаната работа. Само че падащата звезда не изгоря в атмосферата - проследих я как пада в двора на една позната, много живо си спомням как хората държаха в ръце парченцата и ги разглеждаха с любопитство.
 Днес беше второто интервю, буквално 2 часа след него ми се обади моя роднина да ме предупреди за тази фирма. Каза ми, че е видяла моята позната - жената в чиито двор падна метеоритът в съня ми. Жената се оплакала, че седмица преди това, племенницата и е била уволнена от същата тази фирма при това дисциплинарно, при това без да е направила нищо нередно. Момичето било в отпуска, която обявило предварително, един ден получила писмо по пощата, че е уволнена дисциплинарно, защото "не можело колегите и да си вземат по седмица отпуска, а пък тя - 2" Точно за позицията на това момиче фирмата търси нов човек.
 А тълкуванието на метеорит в съня глади следното: "Ако сънувате, как пада метеорит, този сън предсказва появата на обстоятелства, които ще обърнат вашата представа за това, което се случва около вас, и ще ви накарат да промените мнението си."

Неактивен fnosen

 • Newbie
 • Jr. Member
 • *
 • Публикации: 71
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Знаците,които не забелязваме.
« Отговор #5 -: 25 Октомври 2013 00:58:09, Петък »
Знаците са навсякъде, просто трябва да търсим по - съсредоточено и целенасочено. Напоследък имам чувството че постоянно получавам Deja Vu. Може и да си въобразявам, но много от събитията, които ми се случват от скоро, имам чувството, че са се случвали и преди. Странното е, че това чувство идва в деня след като са се случили. Някой има ли представа на какво се дължи това?
Печелят смелите, които познават саможертвата и не се страхуват да се борят за постигането на целите си.

Неактивен rosie_gencheva

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 13
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Знаците,които не забелязваме.
« Отговор #6 -: 10 Юни 2014 16:09:39, Вторник »
И аз съм имала много странни сънища,един от тях който ми направи наистина голямо впечатление беше миналата година. Сънувах как покойната ми прабаба умира в ръцете ми. Събудих се в ужасно лошо настроение и споделих с майка ми,тя ме успокои като ми каза,че нещо лошо е умряло...и на същия ден от 4тия етаж на един хотел падна една шатра и ако един приател не ме беше дръпнал в последния момент щях да съм мъртва. Според мен няма нищо случайно на тоя свят и всичко се случва с причина.
Вчера реших да си събера мислите,обаче никоя не дойде на събранието. :D

Неактивен Jan

 • Newbie
 • Full Member
 • *
 • Публикации: 136
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Знаците,които не забелязваме.
« Отговор #7 -: 28 Март 2015 11:43:18, Събота »
Преди не обръщах внимание какво казват някои мои познати, когато минават покрай мен или децата, но след няколко поредни случайности започнах да се вслушвам в тези думи. Оказа се че някои от тях са отговор на въпроси, които ме вълнуват отдавна.
Случайности няма! Случайноста е само закономерна последица от неконтролируемите ни мисли.

Неактивен zara8

 • Newbie
 • Newbie
 • *
 • Публикации: 1
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Знаците,които не забелязваме.
« Отговор #8 -: 10 Юни 2015 16:37:40, Сряда »
Съгласна съм ,че знаците са навсякъде около нас,и аз имам усещането че постоянно съм в дежа вю,не знам всяко нещо което правя мисля,че съм го правила в предишен живот...............

Неактивен Delta

 • Mockingjay - DSJ
 • Newbie
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4222
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Знаците,които не забелязваме.
« Отговор #9 -: 10 Юни 2015 18:43:12, Сряда »
Прави сте. Но пък прекаленото взиране е много обременяващо.

Неактивен Jan

 • Newbie
 • Full Member
 • *
 • Публикации: 136
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Знаците,които не забелязваме.
« Отговор #10 -: 11 Юни 2015 20:37:58, Четвъртък »
При мен забелязвам една цикличност в следването на знаците- когато искам нещо да постигна аз отварям очи и уши на 4, както се казва и по лесно виждам пътеката, когато вече целта е преодоляна, бдителността намалява, може и да изпусна нещо хубаво.
Случайности няма! Случайноста е само закономерна последица от неконтролируемите ни мисли.

Неактивен Delta

 • Mockingjay - DSJ
 • Newbie
 • Hero Member
 • *
 • Публикации: 4222
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Знаците,които не забелязваме.
« Отговор #11 -: 11 Юни 2015 22:36:56, Четвъртък »
Обикновено не забелязвам детайлите. Ако нещо ми направи впечатление, значи има защо.