Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Усещане за ухапване

<< < (3/4) > >>

Delta:
Здравейте,
 Ще използвам темата, за да не пълня форума.
 Моето усещане не е за ухапване, а за задушаване и парализа. В съзнание съм, пък не мога да мръдна и/ или някой или нещо ми блокира дишането; това последното обикновено при преглъщане, сякаш нещо ми стиска гърлото и не мога да преглътна и усещам как се задушавам и областта в дробовете ме боли силно. Благодарение на някакви адски усилия от моя страна успявам да се овладея. Чувството е краткотрайно и много неприятно, да не кажа плашещо. Рядко, но се случва и да изпадна в паника, която също успявам да овладея. 
 Парализата се случва обикновено, когато спя... събуждам се паникьосана. А задушаването се е случвало и лежейки и вървейки...

Някакви идеи ? Физиологичен или друг проблем имам? 

Ще използва да споделя и снощния си сън... не можах да намеря подходяща тема. Сънувах, че имам порезна рана на левия кракмалко над стъпалото, странично. Имах шевове. Раната кървеше, но с мръсна кръв. В един момент крака ми вече беше обут в бежов панталон, аз вървях на някъде, май да търся помощ, раната кървеше обилно и ми нацапа панталона. Аз много силно куцах, но не ме болеше. Не се чувствах изплашена. 
 хвърлих поглед на един съновник, но предпочитам форумско мнение... предстоят ми няколко важни събития, понеже

tattul:
Delta, мислех да ти пиша нещо , но това излезна по-добро от моя отговор Quotehttp://tarot-variations.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

Delta:
Благодаря ти

А нещо за съня ми да кажеш?

Цеци_Вихронрав:
Delta, ще ти дфам моето тълкуване на съня. Мръсната кръв която изтича от кракът ти е бреме (или тайна) от която ще се освободиш. В първият момент ще загубиш почва под краката си (куцането), но ще се съвземеш бързо и ще продължиш напред. Общо взето не е лош сънят ти. По-скоро те предупреждава какво ще се случи.

tattul:
Мойто мнение е същото. Имам чувството, че те е страх, че нещата не зависят от теб. Може и така да е. Лявата половина е онова дето ни е непознато, невидимо и за което нямаме отговор, което предстои, но нямаме яснота и ни тревожи. Липсва ти увереност в твоите възможности и в това, че нямаш контрол над ситуацията....Нещата ще се подредят, просто трябва да отпуснеш напрежението вътре в теб и да имаш увереността, че всичко ще свърши както е най-добре за теб, тоест да оставиш нещата просто да се случат, приемайки трудностите и неяснотиите, без да се напъваш за нищо))))) Шъ съ справиш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия