Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Усещане за ухапване
Karra:
Здравейте!
Имам нужда от помощ. Писах и на други места, но досега никой не реагира Случката е следната - преди около месец бях в една гора на разходка. Студ около нулата. Никакви буболечки във въздуха. Изведнъж усетих болка от ухапване по врата (точно сънната арерия, както го дават по вампирските филми). Инстинктивно се пипнах по това място. Бях с ръкавици, които свалих и така. Болката беше рязка и доста силна. Като си махнах пръста от там, ръцете ми бяха кални... Както казах бях с ръкавици и нямаше как да съм се оцапала. Нямаше как и да ме е пернало някое мръсно парче. Попитах има ли ми нещо и хората с мен ми казаха, че е зачервено. Като се прибрах - нямаше следа от ухапване. Временно забравих случая, защото реших, че е някоя студоустойчива буболечка. Няколко часа след това обаче животът ми буквално се срина. Последваха и продължават да се случват супер невероятни неща с мен. Ужасена съм! Какво е това? Моля ви помогнете ми!!! Какво да правя?
theshadow:
Като за начало да спрете да се ужасявате. Вампири не съществуват и каквото и да е "хапало" не е било черна магия.
Какво да правите- съсредоточете се над решаването на проблемите си, без да си губите времето със суеверия.
Karra:
Дано да е съвпадение
Иначе не съм някой откачалник дето гледа вампирски филми. Просто случките след разходката са меко казано странни. Не казвам, че са свръхестествени, просто на кротък човек като мен няма логика да се случат. Едно от нещата е, че рецидивист заплашва, че ще ме убие, а причина на практика няма. Никаква логика... Сякаш не е моя живот...
tattul:
Karra, първата ти работа е да се стегнеш. Каквото и да е било, няма значение. Дали е истинско или не, също няма значениие. Каквото и да се е случило, поражда въпроси в теб, а и ... страх. Елиминирай страха. Сама казваш, че това не е твоя живот. Аз бих ти казала - не търси логика Понякога логика просто няма. С времето може би ще намериш необходимото обяснение. Опитай да превъзмогнеш страха. Понякога, необичайни неща ни се случват. Не носят добро и ни подлагат на изпитание - подлагат на изпитание нервите ни, психиката, живота ни като цяло. Каквото и да се е случило, не е въпроса да го забравиш все едно нищо не се е случило, а просто да погледнеш в себе си. Да се откачиш от страха. Той е "живо създание", храниш ли го, пораства....Приспиш ли го, той не изчезва, а с времето се връща отново и отново и дори не разбираш кога си попаднал в капана му. Не позволявай страха да владе сетивата ти. Потърси позитивни неща, Направи , това което сметнеш, че би вляло сила в съществуването ти, да те окрили така да се каже... страха ще изчезне постепено, ще си спечелила битка..за себе си.
Karra:
Благодаря за куража! Аз долу горе това и правя - боец съм по природа и не се предавам Но ме беше втресла паранойката. Всичко се случи някак сюрреалистично, като насън... търсих обяснение на необяснимото.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия