Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Помощ за алкохолна зависимост

<< < (3/4) > >>

Цеци_Вихронрав:
Делта, не си сама... Група сме

Цеци_Вихронрав:
Като сме взели да си говорим за зависимости, да взема да ви разкажа какво наблюдавам откак се върнах на
 работа...
 Нали работя в Lafka и продаваме всички продукти на "Национална лотария", та... Всичко живо е полудяло да играе. Баби пенсионерки си проиграват пенсиите, майки с невръстни деца не само играят, но учат и децата. Аз самата уж съм здравомислеща единият ден... Загубих едни пари и наблюдавайки как играят и току печелят реших, че мога да поиграя и аз на "Лото спорт" (бързата игра) и да си върна парите. Да ама Не. То не е измислено да печелиш. Поиграх, току поспечелих (колкото да си върна заложеното) ама то това така вдига адреналина и праща умът нейде по дяволите, че... Играх почти през целият ден докато бях на смяна,
 докато установих, че съм проиграла всичките си пари, а бяха приготвени да платя нещо си... После цяла нощ не можах да се освестя, защо я сътворих тази глупост и как... Хем си зная, че хазарта си е като наркоманията. Почнеш ли не можеш да спреш. И от тогава съм се зарекла, че няма да играя и на шега. Никога вече...Но продължавам да се чудя на всички майки, които връщайки се с хлапето от детска градина го водят при мен да
 си изтегли билетче с думите: "Хайде, мама, да си пробваш късмета." и това всеки ден, докато се стигне до положение, че детето вече само дърпа мама към бараката и не за вафла или дъвка, а за билетче или талонче от лотарията. Аз само един път се изкуших и поддадох и още ме боли за парите които изгубих (най-вече ме боли, че си знаех какво ще стане и пак...), а тези хора го правят всеки ден и профукват всяка свободна
 стотинка за лотария и ясно осъзнават, че повече губят отколкото печелят, но не спират... Имам чувството, че се заформя някаква всеобща зависимост към хазарта...

Delta:
Ми тя щото надеждата умирала последна; и на бедния народ само това му остана - да се надява да спечели от лотарийка. На някои обаче им липсва здрав разум. Не визирам теб, Цеци, щото тебе  та вей вятър на бял кон , но самоконтрола ти не спи.
 Когато човек изнемогва, лесно се подхлъзва насам-натам. Ето на - аз се пропих. Мъж ми се вайка, че съм му изпила виното. Снощи  и водката опатках

Цеци_Вихронрав:
Делта, дан ти пука. Аз ходих след работа у леля си и се освятках... И сега ми е едно весело. И от нищо не ми пука. И мога да убия Змей Горянин, ама той се крие... На работа бил, щял да закъснее.

:
Хахахахха, и аз се разсърдих на цялото семейство , че си профуках цялата заплата за тях(кой де го сърби и аз насреща) и накрая останах без чарлз хаус и ботуши. Егаси пародията , трезва и боса....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия