Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Случи ми се нещо странно, моля за съвет

<< < (19/20) > >>

dia-devi:
и...от-мен

Dorian:
Мен си ме устройва да няма прераждане,че квато съм грешница и хич не вървя в коловоза няма да се преродя в нещо по-изискано от туй,което съм ....А иначе весели празници на всички ви , пожелавам ви една мнооооого успешна нова година и всичко най-красиво ви пожелавам от цялото си сърце :*

Delta:
Проверката е най-висшата форма на доверие - абсолютно

...или просто за пореден път родната журналистика се е изложила. - ама аз такива журналистически бисери чета от години... и хич не си правя труда да проверявам дали конкретната статия е истина, щото принципно не им вярвам.

Иначе аз продължавам да си вярвам и искам един ден да се преродя В журналист, мей би

Весела Коледа !

theshadow:
Аз не чета журналисти... Много отдавна. Та рекох да проверя.

Ей, ако все пак се прераждаш, недей в български журналист... Пробвай с някой от чужда държава. Носят се слухове, че имали и сносни журналисти, държащи на истината, когато отразяват събитие, а и с бонус да не се вписват в класификацията за нахалност- "нахален, по-нахален, най-нахален, конска муха, журналист"...

Весела Коледа и на теб, и на всички, четящи темата.

cleopatra:
Тогава човек как си изважда душата при Кундалини? Даже си вижда тялото отгоре
 Да не говорим за регресивната хипноза, на която са подлагани много хора, надали всички ще са наивни като деца

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия