Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Начало на практика!
NEFERTITI72:
Може ли някои да ми каже магазин в Пловдив от където да си набавя инструменти ивсичко за успешно начало на практика.Аз до мпмента не успявам да намеря въпреки,че усилено търся.
Цеци_Вихронрав:
NEFERTITI72, ако търсиш книги... във форума има много информация и най-хубавото е, че "зърното е отсято от плявата". Аз години на ред четях всичко наред, докато отделя реалното от измислиците, а с този форум... направо си улесних живота. А друго... Какво би могло да ти потрябва за да почнеш някоя практика? Предполагам някоя и друга свещ (от кой да е магазин), за практиките с огъня и... това е. Ако търсиш нещо конкретно, кажи, все ще се сетя от къде да го вземеш. Аааа, щях да забравя. Ако те влекат картите Таро и др. във всяка книжарница на Хеликони (само за тях се сещам сега) ги има.
NEFERTITI72:
Благодаря за отговора за момента ми трябват черни свещи.Ако знаете място в Пловдив от където да си ги закупя ще ми помогнете много.Или другия вариант е оцветител за восък за да си ги отлея сама.Предварително благодаря.Скоро когато имам време ще опиша ритуала за които ми трябват.Не е за вредя на никои.
Aton:
Ползвай бели....ако си достатъчно добра с това с което си се захванала ще си представиш че са черни и ще свършиш работа...а ако не можеш цвета на свещите няма да ти помогне....Впрочем много ми е любопитно защо трябва да са точно черни...ще съм ти благодарен ако споделиш....Време е да понауча това-онова
NEFERTITI72:
Става въпрос за ритуал за отслабване.Прави се 14 вечери от пълнолуние до новолуние.Свещта се разграфява на 14 равни части и всяка врчер се пали докато изгори едно деление и се казват нужните думи.тях ще пиша малко по-късно.Пробвах го но имах само една свещ.Имаше малък ефект.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия