Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Начало на практика!
theshadow:
Ако искаш да отслабваш- направи си регулиран режим на хранене (нямам предвид да гладуваш и да правиш безкрайни безумни диети- това няма да ти помогне) и се заеми с физически упражнения, също така се движи повече. Защото... Ритуалите не са магия. Вълшебни думички не съществуват. А свещите може да са опасно нещо- от тях най-много да се сдобиеш с пожар, ако не внимаваш...
Цеци_Вихронрав:
NEFERTITI72, сега ще те науча на едно много приятно отслабване... Първо си вадиш една снимка на която се харесваш особено много като тегло и визия и я слагаш на видно място, да си я гледаш всеки ден. След това ядеш само каквото ти се яде в момента. Просто послушай тялото си, то знае какво ти трябва в момента. На мен често ми се случва да има свинско (обожавам го), но да ми се яде проста сирена попара и... си я правя хвърляйки всички в тревога относно умственото ми здраве. Вярно, че утре може да няма свинско, но ако се насиля и... ето ти тегло в повече. И накрая ако като мен не си падаш по безсмислените разходки и упражнения - танцувай. Аз си организирам дискотека всеки ден. Пускам си музика и си танцувам, ей така за собствено удоволствие. Обикновено слушам диско от 80-те и 90-те и латино, а за финиш един чист ориенталски кючек. При кючека участват почти всички мускули и най-вече коремните и бедрените. После се чувствам като спортист след тренировка само дето ми е весело. Та избери си музика която те кефи и танцувай. До един месец ще имаш резултати които ще те зарадват неимоверно.
Успех!
NEFERTITI72:
Благодаря за отговорите този ритуал е само да се ускори процеса на отслабване иначе е мнпго бавно и мъчително.
Jokera:
Послушай Лия! Ако правиш упражненията на червена свещ,ще има резултат след два месеца, а не след три.
Ако ще се занимаваш с всичко това заради Мъж, може и да не полагаш толкова много усилия. Те не всички мъже са като кучетата, да налитат на "гол кокал".:)
NEFERTITI72:
Благодаря за добрите съвети ще ги последвам.Ще го направя само за себеси не за да впечатлявам някого.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия