Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Помощ за магия

<< < (2/3) > >>

tattul:
всичко това взе да ми намирисва на егоизъм...я, се стегни и си гледай жената и детето, щото да не увиснеш някой ден там, тогава ще разбереш, че си хленчил през цялото време. Жената, Безделника, дрън-дън. Взимай се в ръце и хващай пътя....,н на живота си. И съвети ти дадоха достатъчно. Тук няма врачки, нито там магьоснички и магьосници, дето ще тръгнат да те събират с онази жена., особено по начина, който ти и си навил на пръста!

mi6oo:
Може и да е егоизъм но не очаквах такъв отговор. И не очаквам да ме събират с който и да е било просто искам аз да сам приоритет за нея пак го наричайте както искате. Обърнах се за помощ но явно няма да я получа тук. Чувствам се тъпо когато сам пренебрегнат заради този нещастник и искам да си върна по някъкав начин просто искам да му е гадно както ми е гадно на мен сега ще кажете че е злобно може би но това искам да направя нещо за да го накарам да се чуства по начина който се чувствам аз това е.

coolest:
Ами щом искаш да си заедно с нея, тогава се разведи с жена си ...както и тя да се разведе с тоя "безделник" и бъдете заедно. На ДВА СТОЛА НЕ СЕ СЯДА ЕДНОВРЕМЕННО!
 В противен случай ще се примирите с положението си в момента и ще си стоите кротко. Не забравяйте ,че това което го правите не е приемливо според морала на обществото. Не мислете само за вас ,а помислете и за този "безделник" , за вашите деца и вашата съпруга.
 Магията няма да направи чудеса. Имайте го впредвид.
 П.П. Щом не искаш да ти помагат като ти правят магии вместо теб или ти гадаят не виждам смисъл тогава за какво се оплакваш. Има страшно много ритуали в интернет...вземи и ги пробвай щом желаеш!
 Успех!

tattul:
МДаа. злобно е и още как. Освен че е злобно е и глупаво, но ще го разбереш на много по-късен етап, когато си отвориш очите и разбереш, че има много по важни неща от това да си намериш ...каквото ти е там в момента на сърцето. Не обичаш да губиш, пренабрегнат си и се чувстваш унижен и изоставен....Помни, че не бива да сторваш нещо на някой, нещо, което не би искал да ти ссторят на теб. Така че, направишли нещо после трябва да носиш това бреме. И както ти казах, имаш семейство....помисли над това, но много сериозно и не хленчи, просто продължи напред. Както ти казаха - на два стола не се сяда, истина, която предполагам знаеш, но не дай си боже един ден да я проумееш с цялата и сила.

mi6oo:
Мисля да опитам това защото тази мисъл за безделника наистина ме влудява и за това как и какво прави с любимото ми същество.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия