Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

проблем с колеги

<< < (5/5)

tattul:
cecivalchanova, щом си нарамила Силата или тя е нарамила теб, няма кой да излезне на пътят ти! Не е въпроса какво си казала, а това че ти стиска да го направиш...променя нещата. ))))

Цеци_Вихронрав:
tattul, през последните години на безработица, безпаричие и мизерия бях забравила колко е хубаво да не ти пука и съответно позагубих Силата си. След тая случка си върнах куража и нещата взеха да си идват на мястото. Сега работя с повече хъс, давам повече от себе си и резултатите не закъсняват. Като се замисля, последните две години ги загубих да работя, да мълча и да треперя да не си загубя работата - макар и сезонна. А е трябвало просто да яхна метлата, за да ме оценят. Това ме кара да се замисля що за странни същества сме ние хората??? Животното те оценява ако си добър с него, а човека - ако си лош... Затова предпочитам животните, с тях е достатъчно просто да съм добра и грижовна.

Jokera:
Една камера свързана с компютъра струва 80/100 лева. Ако шефът ти е свестен човек, ще си реши проблемите и твоите евтино и бързо.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия