Отворена дискусия > МАГИЯ

за какви цели използвате магията?

<< < (4/6) > >>

gold_baby:
Тъй като съм начинаеща, аз лично съм си казала че ще я използвам само за добри цели и когато имам нужда от нея.

cottonleaves:
Аз също съм начинаеща искам да попитам възможно ли да се използва магията за ускоряване на процеса по търсене на желаната работа.
 Тъй като все някога трябва да започна да се пробвам с практически занимания, реших , че може би мога да съчетая полезното с приятното така да се каже.
 Прочетох за визуализацията и открих, че в повечето случаи не ми е особено трудно да създам образ на себе си на евентуалната си нова работа. Разбира се трябва още да се старая. Попаднах и на няколко ритуала, повечето от които трябва да бъдат изпълнени на пълнолуние, и в които се употребяват различни билки и свещи.
 Въпросът ми е дали е правилно това, което правя. Например ако желанието на някого е да е да пребори болест посредством силата на мисълта, доколкото съм чела, мислите трябва да се насочат към съответния орган и да се създадат определени усещания в него.
 Но, ако целта е да намери работа, определена работа, но не в конкретна фирма, накъде трябва да бъде насочената енергията, само визуализацията достатъчна ли е ?
 Всеки съвет би ми бил от полза

theshadow:
cottonleaves, не се насочвай към ритуали, те са само театър. 

Енергията трябва да я насочиш към изграждането на своето излъчване и представянето си на интервюто за работа, на което се явяваш. Проучвай обаче внимателно работодателя, преди да се явиш на интервю. Ако често сменя персонал, значи не е читав и не ти трябва да си губиш времето и да те махне на втория месец без да ти плати.

Цеци_Вихронрав:
Quote (theshadow)Проучвай обаче внимателно работодателя, преди да се явиш на интервю. Ако често сменя персонал, значи не е читав и не ти трябва да си губиш времето и да те махне на втория месец без да ти плати.По някога и такива "работодатели"  са полезни. Вчера синът ми започна работа при един такъв "работодател" и го оставих да си "счупи главата" с ясното съзнание, че ще бъде прецакан. Но на тоя етап май това е единствения начин да разбере, че без квалификация ще бъде лъган и използван. Все пак става дума за 19 годишен пикльо който като всички други не вярва на майка си, че доброто образование и квалификация са предпоставка и за добра работа.
 Като го прочетох написано се замислих... Каква лоша майка съм и какви жестоки методи ползвам, за да накарам синът си да учи и да се развива!?

theshadow:
Според мен постъпваш правилно... По-добре е да осъзнае тези неща отрано, за да има едно наум за по-натам, когато наистина ще му е нужна сериозна работа и не само, за да издържа себе си- когато ще има семейство, за което да се грижи...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия