Отворена дискусия > МАГИЯ
за какви цели използвате магията?
stella75:
За съжаление понякога непоправими...:-(
niksi:
Аз лично за да постигна нещо, което много желая, опитал съм всичко, но не се получава.
cleopatra:
за да си оправя живота от купищата проблеми които понякога ме затрупват като лавина. Дано когато успея не стана пък прекалено глезена, сигурно миа лимит месечно колко ритуала се правят
theshadow:
cleopatra, написала си в профила, че си на 18г.
Та... Не че нещо, но предпочитам откровеността. Ти не си на 18. На 15 си. И имаш проблем. Ако желаеш, можеш да го споделиш. Ритуали наистина няма да го решат- ритуалите не са магия.
Има други начини обаче. Но никой няма да ти помогне, ако сама не пожелаеш да споделиш какъв ти е проблемът.
LyLyth:
(theshadow)Но... Дали наистина всичко е наред? Преминаването през трудни моменти учи човек да бъде силен, дава безценен специфичен житейски опит, учи на търпение, учи на разпознаване кое е стойностно и кое не е, кое е истински ценното, кое не е такова, учи кои хора са истинските приятели, на които може да се довери и кои не са такива и са си тръгнали в мига, в който вече не е весело... Учи... Много неща...
Това е повече от истина...
Никой не се учи да бъде човек в лесни моменти, а "кове" личността си в бедите и неволите. Самата аз се променям винаги след трудни периоди. По някакъв начин се научавам да преосмислям случилото се, да си съставя изводите, да преосмисля мирогледа си, просто ставам друга... Странно е, дори пародия, но най-трудните моменти, когато се чувствам отхвърлена, печална, неразбрана, точно те ме правят личност, способна да обича, да прощава, да разбира, да съчувства...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия