ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Усещане

<< < (5/6) > >>

tattul:
theshadow, не че ме дразнят змиите като цяло. Не съм от жените дето подскачат от мишки, хлебарки и змии и разни там знайни и незнайни животинки. На вилата имахме смок 2 метра дълъг. Появи се след като почина дядо ми. Живееше заврян в един ъгъл в натрупани инструменти. Дядо ми баеше на змиите. Когато почина съжалявах, че не предаде това на мен. Винаги съм го искала. Странно ми беше, но е така. Преди време започнах да се страхувам от змиите. Изпитвах ужас, опитвах се да се сетя от къде се е появил. Риех в нета и гледах разни змии. Чудех се как толкова години прекарани в планините и по разни там места не съм виждала нито една или просто не са ми правили впечатление. Сега изпадах в истерия. На няколко пъти се натъквах на тях, с едната бяхме лице в лице. Едва не запокитих дъщеря ми в трънаците, щото беще на половин метър от очите ни.. Красива беше - зелено- синьо, изпълзяваше от една пещера, и се катереше по решетките.. Имах подобни усещания като Сайръс, все едно има нещо такова тъмно и завряно в ъглите. Глупав, не основан страх. После змийския период утихна. И после започнаха други работи. Сънувах разни места, завирах се в тях. Един от сънищата не беше сън, просто легнах и започнах вместо да заспивам да потъвам ...потъвах дълбоко в земята като в пропаст . Беше като процеп и слизах надолу ...после се появиха цветя - бели..на толкова дълбоко в земята няма цветя.... беше влажно и тревисто, красиво и уютно..дори искам да го преживея наново това. После стигнах до едно място . Беше пещера, знаех че ме чакат... и тогава вече нищо не си спомням... а ми липсва.
 За последното ..не ми се говори...знам че си психолог и ще ме пратиш на спешна помощ!

Mark:
Нека уменията, опитът и намерението водят всеки по пътя към най-висше благо.

theshadow:
tattul, това, дето дядо ти се е разбирал по такъв именно начин със змиите, обикновено е наследствено. Независимо, че не си се учила от дядо си, ти имаш този потенциал. Би могла сама да се опиташ да доразвиеш умението, ако го искаш, още повече, че самите змии очевидно са търсили контакт с теб. Смок- представител на най-общителните неотровници в България... Явно е искал да продължи да е с теб, както преди това може би с дядо ти...

tattul:
theshadow, тия дни ...съм змей...зеленичък люспест...и вместо крака мърдам пилешки крака с еййй такива нокти..

theshadow:
Таквоз... Аналогично на цвят... Или?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия