Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Въпросче

(1/2) > >>

:
Според тебе кое е идеалното животно за момиче, практикуващо черна магия?

chimera:
Няма значение, стига да се полагат грижи за животното. Ако момичето не може да полага грижи за животното, тогава никое животно не е подходящо.

pipilota:
Вземи си черна котка или змия.И двете ще ти подхождат и на зодията скорпион и на действията ти.Само не прави жертвоприношения с тях,гледай си ги и си ги обичай.

theshadow:
pipilota, а ако си вземе куче, хамстер, папалагал или рибки, та какво? Трябва ли да се робува на шаблон? А и змиите си изискват разполагане със специфични познания, за да се полагат грижи за тях, дори когато са неотровници, а за отровниците- да не коментирам там какви познания се изискват (и особено, ако отровникът се случи хаплив). Змиите са си най-добре сред природата.

Котките са милички животни, но само ако случи човек да се разбира с котки, т.е. да има подход към тях. Ако не случи- ще си вгорчават взаимно животите. Котките могат да бъдат много упорити, когато искат да вгорчават нечий живот. Това включва издрани тапети, мебели, дрехи, обувки и прочие неочаквани изненади.

В крайна сметка, каквото животно си хареса, това ще е. Като- да, явно всички сме на мнение, че животното не е за украса, а е отговорност и за него следва да се полагат грижи.

pipilota:
Съгласна съм ,че избор на животно е индивидуален.Някога мн.исках да си купя игуана,харесва ми,но разбрах,че не мога да я пипна.Не мога да я прегърна ,да я докосна,страхувах се.По късно ми предлагаха малко крокодилче,дори питон подаряваха.Купуват ги и по-късно разбират,че не могат да ги гледат и им търсят дом.И питона и крокодила трябва да го храниш с жива храна.Не мога да си го позволя,ще се чувствам като убиец.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия