Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Въпрос

<< < (3/3)

theshadow:
Не е работа на медицината да ползва нечий мозък вместо собственика му. Не е и правилно някой да мисли вместо друг. Не, че на някои не им харесва подобно бягство от лична отговорност, но...

...Всеки нормален здрав човек ползва винаги на 100% мозъка си. Въпросът обаче е в начина, по който този потенциал се ползва. Някои хора постоянно се развиват, четат, стремят се да откриват логически връзки, закономерности... Такива имат по-добро мислене и богата личност... Други се себезанемаряват интелектуално, било от мързел, било от вкоренена погрешна убеденост, че толкова си могат и това си има своите последствия...

А ако търсиш отговори- по полезни четива са специализираните научни, примерно медицински в случая...

cottonleaves:
Вероятно Норбеков е шарлатанин, не знаех, че е изплагиатствал системата си.
 Но познавам момиче, което е ходило на оздравителни курсове по неговата система заради зрението си и е свалило 4 диоптъра за 10-те дни упражнения.

Цеци_Вихронрав:
Съгласна съм, че не трябва да се отказваме от официалната медицина и да се доверяваме само на алтернативна такава, но последните години нашата медицина е в ръцете на шарлатани които вместо да лекуват се изживяват като касапи. Казвам го от личен опит. И ако бях имала съвършената глупост да им се доверя за последните 5г. щяха да ме оперират 5 или 6 пъти и все за различни неща. Имам чувството, че нашите лекари всичко лекуват с операция. Т.е. те не лекуват, а решават проблема кардинално,  има болен орган-режат... и на това ако някой му каже медицина!?! И понеже аз въпреки всичко вярвам в медицината, сега процедирам така: тук си правя изследванията, после ги пращам на приятелката си във Франция и тя ме лекува. Оказа се, че всичко за което тук искаха да ме режат се лекува с лекарства, режим на хранене и дихателни и др. упражнения.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия