Отворена дискусия > СТИХИИ
Стихии - практически упражнения
@cvetanzehirov:
ами под ред ли трябва да ги караме както са подредени??
Цеци_Вихронрав:
Аз ги правих според кое ме влече. мисля, че не е задължително да се спазва редът.
fnosen:
theshadow, аз съм земна зодия, но като че ли огънят по-ме влече. С кое да зпочна :?
Anemos:
Знам, че съм нова във форума и моля да ме поправите ако греша, но мисля, че е най-подходящо да се започне от земята. На планетата Земя най-голямо влияние оказва земята и водата. Земята потушава всяка една от другите 3 стихии. Също както и след медитация е хубаво да се хапне нещо за заземяване. Не случайно и хора ударени от гръмотевица ги заравят в земята за известно време. (тя абсорбира и натрупаната негативна енергия и уравновесява)
Естествено това е моето мнение и може да не се съобразяваш с него. Както и поднасям извинения тъй като се обръщаш към theshadow.
Желая ти успех
hembg:
След като прочетох упражненията възникна един въпрос Възможно ли да се използва техниката от упражненията за правене на магия?
Да речем обградя се с предмети притежаващи или присъщи за тях положителна или отрицателна, вплета тази енергия, като в съзнанието си оцветя енергията в цвета в които я оприличавам и вместо да визуализирам даден предмет, визуализирам човек. След това използвам издишвания за да прехваля енергията на човека.
П.П. Може и вместо цветове да използвам и елементи(стихии) вода за положителна и огън за отрицателна
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия