Отворена дискусия > СТИХИИ
Стихии - практически упражнения
theshadow:
Lanfaer, специално за стихиите- наистина всеки ги чувства по различен начин... Няма двама еднакви човека... Малко като в работата с уиндоуса- можеш едно и също действие да извършиш по хиляда различни начина с еднакъв краен резултат... Единствено грешен е пътят, при който не се постига желания краен резултат...
Lanfaer:
Опитавам се да изключа долкото е възможно личното ми отношение, за това не намирам смисъл аз самата да напиша такава статия - има страшно много материал по темата, остава да се работи и всеки сам да открие собствената си истина.
Наистина ли мислиш така? За мен пътят винаги е полезен, резултатът обаче не винаги е това, което сме очаквали.
Libra777:
Като човек, който върти огън, смея да твърдя, че това е един от най-добрите начини за инвокация на огъня. Преодолявайки страха от физическата близост с него е невероятно нещо, а когато този страх бъде преодолян, започва сътворяване на прекрасно изкуство, в което ти и огънят сте едно цяло.
Аз лично до преди 2 години имах голям недостиг на огън - бях боязлива, мудна, нерешителна. Тогава влязох в огнена група(много ме беше страх от огън, не знам как стана така) и неусетно, с течение на времето усетих как започвам да развивам стихията в себе си и как най-после можех да се възползвам от нея. Проявих лидерски качества и се научих да бъда ярка, забележима, а не просто част от тълпата. Благодарение на ръководителката на групата разбрах какво прекрасно нещо е огънят и че за да можеш да създаваш изкуство с него, трябва да го имаш и в себе си. Обратното също важи, създаването на огнено изкуство развива огъня в самия теб
Цеци_Вихронрав:
Винаги са ме впечатлявали танцуващите с огън. Има магия в този танц. Аз не се боя от огъня, но не умея да танцувам понеже в градът ни няма такава школа, иначе бих се научила. Преди години ходих по жарава (една нестинарка ми предаде бърз урок) и беше невероятно усещане.
Хубаво е, че си преодоляла страха от огъня, така усещаш елемента.
Аз пък години наред имах нужда от елемента земя и така и не успявах да се свържа с нея. Накрая ми светна, че тя земята си е постоянно в ръцете ми (правя бижута и талисмани от камъни), само е чакала да осъзная връзката...
Сега при нужда мога за секунди да се свържа със всеки един елемент и да се възползвам от силата му.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия