Отворена дискусия > МИСТЕРИИ

Атлантида

<< < (5/9) > >>

огледало:
Споразумението е между който знае и който научава, какъв събор, какви решения, това да не е общо събрание пред блока...
 Ама къде се обаждам и аз, хеката като е потомствена магьосница, 100% знае по-добре

coolest:
Quote хеката ()lia,аз съм наследствена магьосница поредно поколение и ти казвам че такова нещо няма. Боравя с познанието на предците си.
 A не е ли възможно твоите предци да грешат? Не се заяждам, а просто питам ,защото аз съм от хората ,които рядко са толкова категорични за нещо .

хеката:
lia,ами моите учите ли са пра баба ми,баба ми,баща ми,свако ми,леля ми,първия братовчед на баба ми и така в този ред.
 По професия са невролози,теолози,филолози,акушери,общо практикуващи лекари,кино монтажист,фармацевти,агрономи,домакини,железничари и прочие.
 Познанието се достига чрез знание.

хеката:
coolest,проверката е висша форма на доверие.
 До този момент предците ми не са ме подвели,но ми предстоят още 60 години живот ... Ще поживея и ще вида.

coolest:
Quote хеката ()coolest,проверката е висша форма на доверие. До този момент предците ми не са ме подвели,но ми предстоят още 60 години живот ... Ще поживея и ще вида.Как стигна до извода ,че имаш още 60 години живот? Би ли споделила практиката?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия