Отворена дискусия > МАГИЯ

Техники за безопасност при магическа работа

<< < (2/4) > >>

Delta:
Оставете го човека бе, ако не луната, може някой летящ астероид да премести и да спаси планетата...

Crusader:
Може би си струва в инструктажите по магически ритуали да включите азбестово одеало и прахов пожарогасител. За работа на гробища, замъци и дворове - противопожарни лопати, тупалки и кофпомпи, щото иначе

и

niksi:
Какво представлява кофпомпата и срещу какво точно се използва?

niksi:
Резонен би бил и въпроса, какво би породило такава опасност?Като например дали неправилното изпълнение на ритуал може да обърне негативно влияние у оператора, призовават се същества и сили върху които може и да не бъде наложен контрол, въпреки първоначалната увереност и др.По второто съм чел някои неща из нета, които незнам дали са истина или просто детински измислици, но някои от постовете са от сериозен човек и си имам едно наум.

Jokera:
Извинения, ако не е точно тук мястото за последващият ми въпрос, но "техника на безопасност" и "прогонване" ми се струват близки. Въпросите ми са, какво представлява "Малък прогонващ ритуал на Пентаграма''?
 За какво служи и кога се ползва? 
 Очакваната от мен информация, ако има такава, се надявам да бъде от хора които са практикували ритуала, а не копи-пейст от някъкъв източник.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия