Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Светена вода ?
7h3cr0w:
Здравейте, имам един въпрос към вас.
Попринцип за да пречистиш дома или нещо друго хората казват че се използва светена вода. Ето тук е въпроса. Тъй като тук е малко градче и дори църквана е затворена, можем ли сами да си направим светена вода. Т.е да сложим кръст във водата или трябва да се чете нещо.... Начинаещa съм...
П.С : дано да не съм объркала мястото на темата
921:
Светената вода, е вода с променен информационен код. Чрез молитви и напяване самата вибрация от гласа, променя кристалния състав на водата. Има всякакви текстове в нета в зависимост от това в какво вярва човек, християнски молитви, арабски, будистки, индийски всяка религия и всяка друга парадигма. Може да импровизира човек стига молитвата или наричането да идва от сърцето.
Има различни начини за прочистване на стая, сграда, имот, автомобил...чрез кадене, ръсене на сол, свещи, свещи и огледала и т.н.
theshadow:
Това на схемите по-долу е вода, 921. Кое се променя в състава и при пеене или при вибрация от глас? Кое от изобразеното на схемата е т.нар. от теб информационен код?
theshadow:
7h3cr0w, защо считаш, че следва да пречистваш дома си?
921:
Намери снимки на кристалния състав на водата...чешмяна, от извор и такава дето е напявана. Кристалния състав е като снежинка. Това дето си показал не са реални снимки а образни рисунки от химията. Направи експеримент и налей две чаши вода. Едната я обиждай всеки ден, а другата я хвали всеки ден. Така една седмица, и отново ще пишем. Аз също ще направя това, и да сравним. ОК? И един въпрос... каква е разликата от изворна вода и чешмяна? От минерална и изворна? Все пак мисля че знам отговора според горната схема...няма разлика, а дали е така реално? Всеки може да прецени сам.
П.С. Предложението за експеримента с водата е в сила. Ако съм прав, черпиш по една студена бира. Ако не, аз черпя...кеф ти заедно кеф ти онлайн. И всеки който желае може да опита...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия