Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА

Духове

<< < (9/10) > >>

kanja:
Просто питам за вашето мнение - вашата гледна точка, като на хора които се занимават с нещо
 Според мен има два вида духове - такива на хора и такива които никога не са били хора, просто си ги има, но ми е интересно да чуя и вас.
 А и все още не мога да проумея този парадокс, администратор на форум за магия твърдо да заема позицията, че няма духове

Цеци_Вихронрав:
Quote kanja ()А и все още не мога да проумея този парадокс, администратор на форум за магия твърдо да заема позицията, че няма духове biggrin
 kanja, ние тук се занимаваме с магия, а магията е ни повече, ни по-малко управление на енергия. Когато дойдох тук и аз не можех да си обясня много неща, още повече, че някой от тях правех самата аз. И точно тоя администратор дето е пълен атеист и останалите от форума ми обясниха как точно правя това което правя.

Delta:
Може пък администратора да е дух и да не иска да се разкрива Сянка, не се сърди.

theshadow:
Quote angel4eto_159 ()При древните религии, които все още не са могли да обменят информация помежду си как има отново много прилики? Не само относно духовете.
 Можели са да обменят информация и са обменяли информация. Разбира се, доста по-бавно, отколкото днес и много по-неточно, отколкото днес, така че освен прилики, има и разлики що се отнася до една и съща информация.

И понеже не са имали грам понятие от наука, някога са се доверявали на фантазията, често пъти и на фантазията на психично болни хора, за да си обясняват нещата, които не разбират.

theshadow:
kanja, разбира се, че няма духове. Ако кажа на някой, че има духове, значи ще го излъжа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия