Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА
Духове
angel4eto_159:
Както някога е казал Кант, но с други думи. Напълно съм съгласна.
kanja:
Мхм
А да ви питам: спрямо Уика какво мислите за духовете, ако има фенове на тази система? По книжките има задоволително количество информация, но изглежда малко наивна.
Цеци_Вихронрав:
kanja, angel4eto_159, вие не четете ли предните постове в темата? Духове няма! Ако имаше все накой щеше да го е доказал научно до сега. Просто на хората им е присъщо да си обясняват нещата които не разбират с духове, полтъргайст и др.
Delta:
Стига дееее , вие със Сянката да не сте се наговорили? Има духове. Пък. Не мога да приема, че след смъртта всичко изчезва, сякаш никога не е било. Не може личността да се обезличи. За себе си не съм сигурна какво има и какво няма. Може и да няма...
Цеци_Вихронрав:
Делта, не съм се наговаряла със Сянка. За разлика от него аз вярвам в живот и след смъртта, но тогава ще бъда твърде заета да изследвам вселената, за да се правя на дух и да безпокоя живите. Пък и какво... Да стоя тук на земята и да гледам как ме оревават ли? Ще се депресирам... Не! Аз ще се моткам из цялата вселена докато се преродя пак. Моята половинка ми се е обещал за още 5 живота напред и не мога да пропусна удоволствието да го моря ежедневно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия