Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА
Духове
theshadow:
огледало, обикновено гравитацията си пада по картини, на които не им е докарано окачването... За духовете- те не съществуват. Е, освен във въображението...
огледало:
Тогава как разбрах, че там е починала жена, само да кажа-нямам грам интуиция, не сънувам починали хора, и подобни
theshadow:
огледало, знаеш ли дом, в който да няма и никога да не е имало смърт и всички да са безсмъртни един вид таковата? Аз не...
огледало:
Разбира се, че да Сега живея в такъв. Но.. Защо не видях мъж, даже бих я познала на снимка-видях конкретна жена, не просто жена
theshadow:
огледало... В дома, в който живееш, е имало смърт... Всичките предци на хората са мъртви. Това по целия ни свят- без изключение- и мъже, и жени- тя смъртта не подбира...
И мъж да беше видяла- щеше да познаеш, че е имало починал мъж... Защото е имало, да знаеш.
Що се отнася до мен като админ на този форум- стремя се да се избягва филмирането... И даже за целта понякога разказвам истории тука за филмирани хора, колчем послужат на други, за да не бързат да се филмират... И понеже ме мързи да пиша, направо ти копирам такава една история, дето е от преди време споделяна от мен тук из форума-
QuoteКласически случай из практиката ми е един човек, който решил, че пътешества в астрал. Там, в астрала, една вечер, съпроводена с лошо време, той срещнал дракон, сбили се. Драконът бил много могъщ и се материализирал в нашия свят. Даже съскал. Човекът си повярвал, че астралът "действа" и че се е бил с дракон, първо в астрала, а после и в нашия свят. Битката била епична. Чак гърмяли бушони и незнам си какво паранормално се случвало. Според въпросния човек, който решил, че е наясно какво прави.
Реалността при оглед обаче е друга. Драконът в целия му блясък е... Найлонов плик, окачен на дърво, които в тъмното нашият човек взел за дракон. Съответно като имало вятър, пликът "съскал" доста драконски.
А в бурята бушоните...
Та... По-добре се спри...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия