Отворена дискусия > МАГИЯ
МАГИЯТА-ПРЕДНАЗНАЧИЕ!
abramalin:
Отдавна се занимавам с енергии, но от 1 месец посещавам сайтове свързани с магията.Честно казано доста неща ме учудиха.99% не знаят за какво им е магия....../освен тривиалните- пари,любов,секс,отмъщение/.Не видях един смислен проект около които да са се обединили няколко хора -с ясна практична цел и срок. Дали пък това не ни е национална черта?....Кореспондирам с хора извън България и виждам че там нещата се случват по друг начин.Имам няколко приятели окултисти руснаци.....съвсем различни като насоченост, религия и техники/ единият е спец по руско чернокнижие, другият е бял маг/.....но постоянно работят заедно по някъкъв общ проект.Чудя се дали някога и в България няколко можещи хора биха се обединили за направата на нещо смислено без да са намесени его,мнителност, завист....просто ей така за едната обща цел.
tattul:
Ми първо поумняване, после проумяване, та чак после обединение....
Delta:
Явно българинът е повече индивидуалист.
abramalin - ти какво имаш предив под проект, дай някакъв пример (стана ми интересно).
Delta:
В тази връзка, напоследък имам чувството, че някой умишлено работи по проекти за насищане на негативизъм и обезверяване на хората ... или пък много съм чела за теория на конспирацията
Aurelia:
Моите цели са чисто индивидуални - главно усъвършенстване. Не съм се замисляла върху общи проекти досега.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия