Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА

Шарлатаните в магията

<< < (10/12) > >>

Цеци_Вихронрав:
Те хората вече са намерени и се знаят. Тука сме цял форум дето сме си в резонанс... Остана и място да си намерим и.... ще е прекрасно...

Aton:
както написах по горе ще има фейсконтрол....който не направи поне една магия няма как да влезе.....aves, ти каква магия ще направиш??.....За Цеци знаем.....тя прави любовна магия с 5 свещи...

Цеци_Вихронрав:
Атон, 5-те свещи са за авто-магия, да ставам бяла и добра. Пък любовната се прави с 3 мацки. Тази вечер моето чудо като се прибра завари на масата бира и заешка капама, а около масата мен и още 2 приятелки по бельо да пробваме дрехи и да си правим ревю... Познай как се втрещи... Даже обясни на дружките ми, че затова ме обича - понеже никога не знае какво ще му сервирам и с мен винаги е весело. И това ако не е любовна магия...

Aton:
Цеци, показах твоя пост на жена ми......казах и че искам и аз като се прибирам да  я заварвам с две нейни приятелки по бельо ..... нещо не остана много доволна.....

Цеци_Вихронрав:
Тя пак като не е яхнала метлата.... При условие, че ти си Магът в къщи, се предполага ти да правиш любовна магия, а не жена ти. А ето ти и рецепта: Някой почивен ден я събуди с кафе в леглото (и закуска ако закусва), после свърши цялата домакинска работа вместо нея, за да може тя да се отдаде на почивка, разкрасяващи маски и др. Организирай и романтична вечеря и задължително и кажи колко много я обичаш и защо. (вие мъжете не се научихте, че колкото и да си доказвате чувствата, за нас са важни думите - в тях е магията). И после гледай колко много любов ще изсипе върху теб жена ти.
 Гарантирано действа

Пък за 3-те мацки... не бях предвидила да ни завари по бельо - просто той си дойде по-рано от работа и ни завари във вихъра на ревюто.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия