Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА

Шарлатаните в магията

<< < (9/12) > >>

Цеци_Вихронрав:
Атон, ти си гений! Вече си го представям бара... В него трябва да има задължително видове карти за гадаене, руни зарове и др., за да може да се съчетава пиенето на кафе с гледането. Сервитьорките може да ги спретнем като вещици-ама от най-красивите... Абе, трябва да е нещо лудо. А вечер би могъл да изглежда малко по в готик стил - мрачен -по вкуса на Сянката. И да не забравя, задължително по масите трябва да има и книги за магия. Обичам да пия кафе и да чета книга, но обикновено ме гледат странно, особено ако е на окултна тема.

Aton:
theshadow, заведението изглежда интересно.......къде се намира?

theshadow:
Намира се в София, някъде между пл. Независимост и Сердика, в един блок, на шестия етаж+ в бонус има огромна тераса, на която също има маси и джунгла има, т.е. терасата играе ролята на градина... Но сега му правят ремонт и не зная как ще изглежда след ремонта...

А на теб какви по-конкретно са ти идеите за кафето, Aton?

Aton:
Още нямам никакви идеи.....а и не знам дали ще имам време за тази реализация.......но би било интересно да има място където хора свързани с окултното да се чувстват добре.....

aves:
може би не място, а хора първо трябва да се намерят - при наличие на достатъчно хора които да са в резонанс един с друг и място ще си намерят, което да е в резонанс с тях, а и с всички поне малко подобни на тях

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия