Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА
Шарлатаните в магията
theshadow:
Цеци...
Написах нещо, но го изтрих... Няма да го разбереш, пък не искам да съм причината да си разстроена.
Aton,
Да прави нещо може само този, който знае какво прави. Лечението е сложно нещо. Говеренето, четенето и писането на испански език- също е сложно нещо. Пробвам да обясня какво имам предвид.
Не зная испански. Не го говоря, не го чета, не го пиша, изобщо това испански и аз- две крайно несъвместими понятия. Ей сега веднага една дума да ме накараш да обеля на испански и няма да мога. Но мога друго- мога да се престоря, че говоря на испански- номерът ще мине пред който не владее езика... Но да се направя на баш испаноговорящ пред испаноговорящи- номерът няма да мине...
Жоао е не просто неук. Жоао очевидно не знае какво прави и се прави, че прави нещо. Каквото и да си видял, то не се дължи на Жоао.
Всъщност... За Жоао... Мисля, че след като твърди, че лекува от разстояние, всичко, което е достатъчно да докаже, че този човек лъже, е експериментът на Емили Роса. Жоао ще се провали.
Цеци_Вихронрав:
Quote (theshadow)Няма да го разберешИли няма да поискам да го разбера. В крайна сметка е глупаво човек да се страхува от собствената си смърт. Поне за мен е така. Та нали като умра няма да чувствам нищо? За сметка на това изпадам в ужас при мисълта, че смъртта може да ми отнеме още някой близък. Болката от загубата... няма по-голяма от нея.
theshadow:
Извини ме, Цеци...
Май е време да сменим темата...
Aton:
Нова тема.......
Чудя се.........Дали да не направя един кафе-клуб “Магия“...... И там да се събираме магове, вещици ,шамани......или пък просто обикновенни откачалки......На вратата ще има facecontrol.....който не направи нещо свръхестествено- никакво влизане theshadow, ти ще направиш защитата на заведението.....от баш черни магове.....или данъчни
cecivalchanova, ти ще отговаряш за рекламата.......
Ако сте съгласни.....почвам да търся помещение
theshadow:
Има такива заведенийца, където човек може да говори в подходяща обстановка на окултна тематика. Още едно ако има, значи още по-хубаво.
На мен напоследък ми харесва това-
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия