Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Моля за помощ!
NEFERTITI:
На 31 г. съм и от 3 месеца имам голям проблем.Нямам здравословни проблеми, но като се прибера у дома започва да ми става лошо,повръща ми се,чувам шумове и не мога да ям.Когато съм навън всичко е наред с мен.Възможно ли е да ми е направена магия?!!?
И ако е така към кой да се обърна.От София съм.
abramalin:
..... случи ли се нещо по необичайно преди преди 3 месеца?
NEFERTITI:
Преди три месеца и половина се скарах със съквартирантката ми и тя напусна апартамента.Мислите ли че това има нещо общо?
theshadow:
Нямаш магия. Можеш да се караш на спокойствие с колкото хора пожелаеш и когато си пожелаеш.
Но... Смени обстановката, където живееш- поразмести домашната атмосфера (мебели, прочие), проветри добре, вземи си цветета някакви по твой вкус, направи си нещо приятно за теб у дома ти. Накрая си викни хора и си изкарай добре и празнично. Звучиш като човек с лека депресия повече, отколкото като човек с магия. Не го мисли повече. Просто си почивай, гледай да се глезиш с каквото можеш и така.
abramalin:
Nefertiti, мисля че theshadow е прав.....но все пак искам да те попитам нещо......съквартирантката ти има ли нещо общо с Румъния или северна България /около Дунав/.....?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия