Отворена дискусия > МАГИЯ
Дали магията е за всеки!!!
Delta:
Определено магията не е за всеки. Тя е като властта, много е опасно да попадне в ръцете на неподходящи хора.
Съвсем наскоро водих спор с колежка по този въпорс и се опитах да и обясня, че не е нужно даденият човек да има не знам си колко висши и стаж в кариерата, за да заслужава да е на пост, който му дава определена власт... било в някаква фирма, било в правителството да речем. Страшно е, когато неподходящ човек вземе властта в ръцете си и започне да си разиграва коня, да манипулира.
Когато притежаваш власт, тя ти е дадена, за да я използваш и да бъдеш от полза на останалите. Мисля, че същото е и с магията. Трябва да си добър балансьор и да се опитваш да спазваш правилото на златната среда. Всичко крайно е вредно.
Сами за себе си доброто и злото не са полезни, те са нужни заедно, без едното не можем да разберем другото.
Aurelia:
Опасно е наистина да попада в ръцете на хора, които искат да злоупотребят с нея, но може и да е опасна за хора, които си нямат представа от основни неща. Става опасна главно за тях самите и последствията могат да са фатални, затова определено смятам, че магията не е за всеки. Но пък и не всеки вярва в нея, и не всеки притежава нужната упоритост и търпение, така че мисля, че само определени хора тръгват по този път така или иначе.
:
аз искам да имам магия как да го получувам вризка за мен аyduvan4 скyп
theshadow:
Сайтът не е за деца, Aydoan.
MartyD:
Aydoan, Магията не се полу4ава ей така.. обаждат ти се по Скайп казват ти няколко думи4ки повтаряш ги и готово .. както каза Steisi "трябва да имаш: силна воля и търпение за да се научиш.. и най важното вярата!!..Без нея вси4ко останало губи смисъл .. затова дори дете или не първо се запитай .. дали това наистина е за теб..в реалния свят магията не е това което го дават по сериалите и филмите ..така 4е не си мисли 4е след 1 седмица "У4ене" ще можеш да палиш огън и да движиш предмети с мисъл!!..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия