Отворена дискусия > МАГИЯ

Дали магията е за всеки!!!

<< < (9/10) > >>

Цеци_Вихронрав:
Съвсем хипотетично...
 1. Аз пак щях да съм във форума и пак с моето си име. Някак не мога да скрия увлечението си по магията ако и да ми зависи живота от това...
 2. Май вече отговорих по-горе на този въпрос...
 3. Хапчето... Нямам спомен кой цвят за кое беше, но отказвам да съм в матрицата. Винаги са ме мислили за странна и различна, късно ми е да се променям...
 4. Не само ще се забавлява, но и ще остане с нас и ще ни крие от инквизицията.

Delta:
Според зависи кой какво има да губи ще остане или ще се покрие.
 Аз лично рядко се крия. Обикновено се боря с вятърни мелници и не обичам да ме турят в рамки... затуй съм и на туй дередже Но при определени обстоятелства може би бих се скатала за известно време.

posleden:
Аз, ако позволите, ще отговоря последен.

aves:
1. при по-строги условия - НИКОЙ от нас нямаше да е тук. Познавам хора от държави където и днес могат да да ти резнат главата за ерес или да те вкарат в затвора за "сектантство" или "магьосничество". Разумното в такива условия не е създаване на форуми, а на други форми за общуване. Също и на други форми на окултизъм... които да са обществено приемливи. Например суфизмът в исляма, дао и ней-гун в китай и прочие...

2. инквизицята само следи или? уверен съм - нямаше да има нито един "просто любопитен", а сериозните щха да имат своите непроследяеми методи и да бъдат социално неотличими... всъщност и днес е така при по-сериозните. Заблуда е че днес няма Инквизиция, просто тя днес н е е някоя организация, а общественото мнение... сериозните и днес стоят далеч от несериозните и идиотски настроените. В историята дори са известни случаи когато оедин учител е предавал на смърт свой особено ексцентричен ученик, чието поведение е заплаха за цялата група.

3. хапчето е само последния детайл. Да, казвам - ДА, искам извън матрицата. но когато всички предишни детайли се изправят пред мен, когато се сблъскам с всички неприятности от първите си срещи с "оня свят" вече не съм толкова сигурен

4. >:-E

Delta:
aves, 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия