Отворена дискусия > МАГИЯ
Дали магията е за всеки!!!
fnosen:
gold_baby, и да, и не. Така наречената "Черна магия" също може да бъде използвана за добро, имам предвид - защита, спасение, въпрос на гледна точка е.
хеката:
"Черна магия"-"Бяла магия",а магията за любов -бяла или черна е...?! Според мен, е въпрос на това колко силно искаме дадено нещо и каква цена сме готови да платим, за да го имаме. А...дали сме готови да платим...когато му дойде времето... Аз,не съм видяла човек или прочела за такъв, който да се занимава с духовното си развитие и да е материално не задоволен. Ако си гладен трудно заспиваш,пък камоли да разсъждаваш за това, по какъв начин да израснеш духовно. От друга страна,да се материално осигурен и духовно беден, води до неизбежен разпад на материята. Това съм го виждала с очите си. А,що се отнася за това дали магията е за всеки?-Аз мисля, че магията сама намира хората чрез които да се изрази. А дали, те ще устоят на собствените си недостатъци за да не я осквернят, е въпрос на свободна воля.
огледало:
На този етап на човешкото развитие магията не е за всеки
Може да е била или да бъде, сега-не
Но пък и то колко малко я владеят...няма място за притеснение
Jokera:
Честита Ви 2014 година!
Абе малко, като се поогледа и позаслуша човек, то мисленето не е за всеки, а какво остава за магията...:)
rosie_gencheva:
Според мен всеки човек таи в себе си семето на магията,друг е въпроса дали с времето това семе ще изгние или ще разцъфне и ако разцъфне дали ще е красива роза или бурен който унищожава съзнанието. Аз съм нова тук и наистина от скоро се занимавам с това но смятам,че ако човек не е подготвен психически и не е отворен към света няма смисал да почва да се занимава с магия.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия